Κατάλογος
Κατάλογος

Exportpages International GmbH

Exportpages International GmbH

Exportpages International GmbH

16.07.2024 13:07

Το Ινδικό Επιμελητήριο Διεθνών Επιχειρήσεων και η Exportpages International θα συνεργαστούν στο μέλλον!

Προκειμένου να στηρίξει τις εξαγωγές των ΜΜΕ προς την Ευρώπη, το Ινδικό Επιμελητήριο Διεθνών Επιχειρήσεων θα συνεργαστεί στο μέλλον με την Exportpages International από τη Γερμανία.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι και καλωσορίζουμε θερμά τον Πρόεδρο Rtn. Manpreet Singh και ολόκληρη την ομάδα του Συνδέσμου ICIB και όλα τα μέλη.

Η ICIB ιδρύθηκε το 2007 από κορυφαίους βιομηχάνους και είναι παρούσα σε 42 χώρες παγκοσμίως και 12 πολιτείες στην Ινδία για να υποστηρίξει τη βιομηχανία των ΜΜΕ και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της.

Οι ευκαιρίες ανάπτυξης είναι τεράστιες και η ICIB προωθεί τον τομέα της βιομηχανίας και των υπηρεσιών της Ινδίας, φέρνοντάς τον στο ίδιο επίπεδο με τον κόσμο.

Το Διεθνές Επιμελητήριο Επενδύσεων και Επιχειρήσεων είναι επίσης γνωστό ως Ινδικό Επιμελητήριο Διεθνών Επιχειρήσεων και είναι ένα καταχωρισμένο καταπίστευμα/μη κυβερνητικός οργανισμός υπό τη δικαιοδοσία του Νέου Δελχί.

Οι εξαγωγές της Ινδίας αυξήθηκαν σε 115 από τις 238 χώρες προορισμού το 2023-24. Οι συνολικές εξαγωγές της Ινδίας έφτασαν σχεδόν τα 800 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, με τις ΜΜΕ να αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 12%.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.icib.org.in/

Περισσότερα νέα

01.01.2024 00:00

Καλή χρονιά!

Ευχόμαστε σε όλο&upsi...

Καλά Χριστούγεννα &ka...

εύχεται όλη η EXPORTPAGES-ΟΜΑΔΑ!

Ο Άγιος Βασίλης, καλέ μου άνθρωπε, έχει ένα όμορφο παλτό.

Τα κουμπιά είναι τόσο λαμπερ...

Ενόψει της εισβολής στην Ουκρανία που διέταξε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και της καταδίκης...