Κατάλογος
Κατάλογος

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

26.06.2024 01:06

RK Rose+Krieger: Σύστημα διοχέτευσης καλωδίων BLOCAN® από αλουμίνιο

Νέοι γωνιακοί σύνδεσμοι για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία με το σύστημα διανομής καλωδίων RK

Για να παραχθούν μεμονωμένες γωνιακές συνδέσεις για καλωδιακά κανάλια, πρέπει συνήθως να πριονιστούν γωνίες. Ο πάροχος του συστήματος RK Rose+Krieger υιοθετεί εδώ μια διαφορετική προσέγγιση. Οι νέοι γωνιακοί σύνδεσμοι επιτρέπουν την εξατομικευμένη και ευέλικτα προσαρμόσιμη οργάνωση καλωδίων, καθιστώντας τους ιδιαίτερα κατάλληλους για εφαρμογές στον τομέα της μηχανολογίας και της τεχνολογίας αυτοματισμού.

Σε σύγχρονες μηχανές και σταθμούς εργασίας τοποθετείται μεγάλος αριθμός καλωδίων και γραμμών τροφοδοσίας. Κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, το σύστημα διακλάδωσης καλωδίων BLOCAN® χαρακτηρίζεται από τον κομψό σχεδιασμό του και τις καλά μελετημένες λεπτομέρειες που απλοποιούν σημαντικά την όδευση των καλωδίων.

Οι πρόσφατα εισαγόμενοι γωνιακοί σύνδεσμοι ενισχύουν περαιτέρω αυτή τη λειτουργικότητα, επιτρέποντας την προσαρμοστική και φιλική προς το χρήστη εγκατάσταση.

Ευέλικτα προσαρμόσιμοι γωνιακοί σύνδεσμοι

Η RK Rose+Krieger ανέπτυξε νέους γωνιακούς συνδέσμους για τα υπάρχοντα προφίλ καναλιών καλωδίων KK-40x40 και KK-80x40. Ο σύνδεσμος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με τον αγωγό καλωδίων στο προφίλ κατασκευής, π.χ. σε πλαίσια μηχανών και συστήματα σταθμών εργασίας. Οι γωνιακοί σύνδεσμοι έχουν σχεδιαστεί ως ευέλικτο συγκρότημα που μπορεί να προσαρμοστεί στην εκάστοτε εφαρμογή με τη χρήση ευέλικτα διανεμημένων καλυμμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων καναλιών καλωδίων μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα σε οριζόντια ή/και κάθετη κατεύθυνση. Τα συστήματα 80x40 και 40x40 μπορούν επίσης να συνδεθούν ευέλικτα και εύκολα.

Το συγκρότημα αποτελείται από

  • Σώμα βάσης γωνιακού συνδέσμου
  • 5 καλύμματα που μπορούν να κατανεμηθούν ξεχωριστά πάνω στο σώμα βάσης
  • Καλύμματα καλύμματος στα μεγέθη 40x40 mm και 80x40 mm
  • Πλήρες σετ στερέωσης.
Η βάση γωνιακού συνδέσμου μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα και εύκολα στα προφίλ BLOCAN®.

Η ανθεκτική σε στρέψη σύνδεση του συγκροτήματος με τη χρήση μιας βίδας με εξάγωνη μούφα μπορεί να γίνει τόσο στην πλευρά της όψης όσο και κατά μήκος στις αυλακώσεις.

Περισσότερα νέα

Ανθεκτικοί ηλεκτρικοί κύλινδροι για εσωτερική και εξωτερική χρήση
Τρεις νέες περιστρεφόμενες βάσεις οθόνης για μέγιστη ευελιξία και φιλικότητα προς τον χρήστη
Ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την εσωτερική ροή εμπορευμάτων
Νέοι οδηγοί ολίσθησης με προσαρμοσμένη τοποθέτηση
Η σταθερή μονάδα διπλού σωλήνα αντισταθμίζει τις υψηλές ροπές κάμψης