Κατάλογος
Κατάλογος

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Εξαιρετικά αυτόνομη συνδυασμένη διάτρηση, φρεζάρισμα και πριόνισμα για μικρό και μεσαίου μεγέθους χάλυβα

Παρουσιάζουμε το Voortman V623, ένα κορυφαίο μηχάνημα διάτρησης, δρομολόγησης και πριονίσματος σχεδιασμένο για συνεχή, μη επανδρωμένη λειτουργία.

Η V623 μπορεί να επεξεργαστεί ένα πολύ ευρύ φάσμα προφίλ και να τα παράγει αποτελεσματικά με μια λογική ακολουθία εξόδου που μεγιστοποιεί τη χρήση των εγκάρσιων μεταφορών. Αυτό που κάνει το V623 να ξεχωρίζει είναι η καινοτόμος καρότσα αρπάγης.
Αυτό το χαρακτηριστικό εξαλείφει σχεδόν όλους τους περιορισμούς σύσφιξης και επιτρέπει την αυτόματη φόρτωση σχεδόν οποιουδήποτε προφίλ χωρίς την ανάγκη παρέμβασης του χειριστή ή ακόμη και επιπλέον συγκολλημένων προσωρινών προσαρτημάτων αρπάγης. Εξοπλισμένο με το προηγμένο λογισμικό ελέγχου VACAM, το V623 βοηθά τον χειριστή της μηχανής να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Το λογισμικό παρέχει πλήρη ορατότητα όλων των απομονωτών κατά την τροφοδοσία, την εξαγωγή και την αφαίρεση μικρών προϊόντων, επιτρέποντας την απρόσκοπτη διαχείριση ολόκληρης της διαδικασίας.

Αποτελεσματικές μεταφορές εργαλείων

Ο κεντρικός εναλλάκτης χωράει έως και 42 εργαλεία, επιτρέποντας την ομαλή αλλαγή εργαλείων για τις τρεις μονάδες διάτρησης και εξασφαλίζοντας αποτελεσματική λειτουργία. Η προσθήκη νέων εργαλείων είναι εύκολη. Ο εναλλάκτης, σε συνδυασμό με τον πνευματικό χειρισμό εργαλείων, επιτρέπει την αδιάλειπτη παραγωγή με ελάχιστη παρακολούθηση.

Απλοποιεί τη μεταφορά των εργαλείων από τον εναλλάκτη στο χειρισμό εργαλείων της ατράκτου διάτρησης και μεταξύ των αξόνων για αυτόματη εναλλαγή, αυξάνοντας την αποδοτικότητα του συστήματος για μεγαλύτερης διάρκειας μη επανδρωμένη παραγωγή.

ΝΕΑ Καινοτόμος αρπάγη

Η V623 σας επιτρέπει να παράγετε σχεδόν οποιοδήποτε προφίλ έως 300 x 300 mm με απαράμιλλη αποδοτικότητα. Η καινοτόμος καρότσα της αρπάγης προσφέρει απεριόριστη σύσφιξη προφίλ και επιτρέπει την αυτόματη φόρτωση χωρίς παρέμβαση του χειριστή. Η σιαγόνα της αρπάγης ασφαλίζει το υλικό από έξω, με έναν υδραυλικό κύλινδρο που ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης για την προστασία των ευαίσθητων προφίλ. Ένας αισθητήρας ανιχνεύει πνευματικά το υλικό και επιτρέπει στην καρότσα της αρπάγης να προσεγγίζει τα προφίλ με ταχύτητα 60 m/min, ώστε να διασφαλίζεται μια γρήγορη και ομαλή διαδικασία παραγωγής.

Περισσότερα νέα