Κατάλογος
Κατάλογος

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

29.06.2024 02:06

Μαγνητικά συστήματα μέτρησης μήκους

Μέτρηση θέσης χωρίς επαφή, κατάλληλη για τα πιο σκληρά περιβάλλοντα.

Σε ένα γραμμικό σύστημα μαγνητικής μέτρησης, το σύστημα αισθητήρων, γνωστό και ως κεφαλή σάρωσης ή αισθητήρας, οδηγείται ανέπαφα πάνω σε μια κωδικοποιημένη μαγνητική ταινία. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυξητικών και απόλυτων αισθητήρων. Το σύστημα μέτρησης είναι αναίσθητο στη σκόνη, τα θραύσματα και την υγρασία και είναι ανθεκτικό σε πολλά υγρά και έλαια. Διατίθεται ένα ευρύ φάσμα διεπαφών για τις αντίστοιχες εφαρμογές. Η Kübler σας παρέχει πάντα τη βέλτιστη τεχνολογία αισθητήρων για την εφαρμογή σας. Αυτό υποστηρίζεται από αναρίθμητες επιλογές παραγγελίας και τη δυνατότητα υλοποίησης τροποποιήσεων και ειδικών λύσεων για εσάς.

Αυξητικό ή απόλυτο Το σύστημα μέτρησης αποτελείται από έναν αισθητήρα και την αντίστοιχη μαγνητική ταινία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε συστήματα αυξητικής και απόλυτης μέτρησης.

Αυξητικά συστήματα
μέτρησης Τα συστήματα μέτρησης αυξητικής μέτρησης προσδιορίζουν την πραγματική θέση ή τη διανυθείσα απόσταση με την καταμέτρηση παλμών μέσω κατάλληλου ελεγκτή. Σε ένα μαγνητικό σύστημα μέτρησης μήκους, αναλύονται οι αλλαγές πόλων στη μαγνητική ταινία και παρεμβάλλονται οι ενδιάμεσες τιμές.

Απόλυτα
Τα απόλυτα συστήματα μέτρησης χρησιμοποιούν ένα μοναδικό μοτίβο κώδικα για τον προσδιορισμό της αντίστοιχης θέσης. Σε αντίθεση με ένα αυξητικό σύστημα, ένα απόλυτο σύστημα μέτρησης δεν απαιτεί διαδρομή αναφοράς. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η τρέχουσα θέση είναι διαθέσιμη αμέσως μετά την επαναλειτουργία.

Περισσότερα νέα




Trade FairAll About Automation Chemnitz Εκπροσωπείται από:

Fritz...


Το καλοκαίρι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μαζί του έρχεται μια σειρά από συναρπαστικές εμ...

Η αξιόπιστη μετάδοση του Industrial Ethernet είναι τώρα δυνατή και σε μέγεθος 85 mm.

Ο δα...


Ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις - κατάλληλες για χρήση στις πιο δύσκολες περιβαλλ...

Απλό. Δικτυωμένο. Ανεξάρτητο.
Νέοι κωδικοποιητές PROFIsafe με βάση την πλατφόρμα Industrial Ethernet.