Κατάλογος
Κατάλογος

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Καθαρή εμπειρία - Ο Arnd Gollan εντάσσεται στην ομάδα της Heimerle + Meule

Ο Arnd Gollan ανέλαβε τη νέα του θέση ως Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης International στην Heimerle + Meule GmbH στο Pforzheim την 1η Απριλίου 2024.

Ο Arnd Gollan ανέλαβε τη νέα του θέση ως Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης International στην Heimerle + Meule GmbH στο Pforzheim την 1η Απριλίου 2024. Με μια εντυπωσιακή 30ετή εμπειρία στον τομέα των πολύτιμων μετάλλων, φέρνει μαζί του μια βαθιά τεχνογνωσία και ένα πλήθος επιτυχημένων έργων.

Η άφιξή του σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία, καθώς θα χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών τομέων και την προώθηση της διεθνούς ανάπτυξης. Πριν από την ένταξή του στην Heimerle + Meule, ο Arnd Gollan εργάστηκε για γνωστές εταιρείες όπως η Agosi, η Umicore και η Degussa. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο άνοιγμα νέων αγορών και στη δημιουργία εγκαταστάσεων παραγωγής στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, η εργασία του για την Agosi και την Umicore στην Ταϊλάνδη και την Κίνα, όπου συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία ενός διυλιστηρίου, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης και της εμπειρίας του στις διεθνείς επιχειρήσεις. Στον Καναδά, ο Arnd Gollan δρομολόγησε την επιτυχή εξαγορά μιας τοπικής μονάδας παραγωγής πολύτιμων μετάλλων για την Agosi, δημιουργώντας έτσι ένα πρώτο αποτύπωμα στη Βόρεια Αμερική. Ο Arnd Gollan ηγήθηκε της ανάπτυξης και της ανακαίνισης των βιομηχανικών δραστηριοτήτων πολύτιμων μετάλλων του νεοσύστατου τμήματος χονδρικής της Degussa στο Pforzheim.

Η εμπειρία αυτή του έδωσε βαθιά κατανόηση των πολύπλοκων απαιτήσεων των επιχειρήσεων πολύτιμων μετάλλων και τον κατέστησε περιζήτητο εμπειρογνώμονα στον κλάδο. Στη Heimerle + Meule, ο Arnd Gollan θα χρησιμοποιήσει την εκτεταμένη εμπειρία του στις συγχωνεύσεις και εξαγορές για την επέκταση του τμήματος βιομηχανικής ανακύκλωσης. Κύριο καθήκον του θα είναι να εντοπίζει νέους επιχειρηματικούς τομείς και να συμμετέχει ενεργά σε έργα στρατηγικής διαχείρισης.

Στόχος του είναι να συνεχίσει να τοποθετεί την εταιρεία ως κορυφαίο πάροχο στη διεθνή αγορά πολύτιμων μετάλλων και να προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με την τεχνογνωσία και τη δέσμευση του Arnd Gollan στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, η Heimerle + Meule έχει μπροστά της ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Ο διορισμός του ως Διευθυντή Διεθνούς Επιχειρηματικής Ανάπτυξης υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας για αριστεία και ανάπτυξη σε παγκόσμια κλίμακα.

Περισσότερα νέα



Ανυπομονούμε να σας δούμε στις Ημέρες Επιφάνειας ZVO στη Λειψία Περίπτερο 22

Ανυπομονούμε να σας δούμε στο INVEST

στη Στουτγάρδη

στις 26 - 27 Απριλίου 2024

Η Heimerle + Meule πουλάει με μεγάλη επιτυχία τα υλικά Eldy Plus® στην αγορά για πάνω από τέσσερα χρόνια. Μέχρι τώρα, αυτά μπορούσαν να προσφερθούν σε ικανοποιημένους πελάτες μόνο ως υλικό για φρεζάρισμα. Αυτό όμως αλλάζει τώρα με τον νέο εκτυπωτή FilaPrintM!

Ανυπομονούμε να σας δούμε στη Blechexpo 2023.

Στις 07 - 10 Νοεμβρίου 2023,

...