Κατάλογος
Κατάλογος

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

TRUCK + RACK TROLLEY από την GMÖHLING Tranportgeräte

ΤΡΟΛΕΪ ΝΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΟΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Το τρόλεϊ ντουλαπιών της Gmöhling είναι ένα ευέλικτο πολυεργαλείο που έχει δοκιμαστεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Σε νοσοκομεία και γηροκομεία σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιείται ως καρότσι μεταφοράς και αποθήκευσης βρώμικων και φρέσκων ρούχων και ως καρότσι μεταφοράς τροφίμων. Το καροτσάκι ντουλαπιών χρησιμοποιείται επίσης για τη μεταφορά αποστειρωμένων υλικών και ως καροτσάκι χειρουργείου.

Το φάσμα των εφαρμογών είναι εξαιρετικά ποικίλο: είτε ως καροτσάκι εργαλείων στο σπίτι, είτε ως καροτσάκι ρούχων για το θέατρο, την όπερα, τον κινηματογράφο και τις παραστάσεις, είτε ως κινητό γραφείο, είτε για χρήση σε σχολεία και δημόσιους φορείς.

Ένα πραγματικό πολυεργαλείο - καλά μελετημένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Καροτσάκια ραφιών
από αλουμίνιο

Είτε πρόκειται για παραγγελιοληψία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στη βιομηχανία, στα εργαστήρια ή στον τομέα της υγείας - τα καροτσάκια ραφιών της Gmöhling εξασφαλίζουν πάντα μια αποτελεσματική ροή εργασιών. Είναι απαραίτητα για την αξιόπιστη μεταφορά, την προσωρινή αποθήκευση εξαρτημάτων και τη σχετική με τις παραγγελίες διανομή ή τη μεριδοποίηση στον ιμάντα μεταφοράς.

Χάρη στον ξεκάθαρο σχεδιασμό τους και τη γρήγορη διαθεσιμότητά τους, μειώνουν σημαντικά τους χρόνους εγκατάστασης και μετακίνησης.

Βελτιστοποιημένα για χρήση με ανοιχτούς κάδους αποθήκευσης, τα καροτσάκια ραφιών μας αποτελούν βασικό μέρος πολλών εταιρικών διαδικασιών και βελτιώνουν σημαντικά την εσωτερική ροή εργασίας. Παρά το χαμηλό τους βάρος, τα καροτσάκια χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους σταθερότητα.

Περισσότερα νέα

GMÖHLING: Ανακαλύψτε τα τελευταία προϊόντα και τις λύσεις μας, ανταλλάξτε ιδέες με την ομάδα μας και μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο - ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε μειώσει τις τιμές για επιλεγμέ...

Λύνουμε τις απαιτήσεις σας σε logistics και μεταφορές εδώ και δεκαετίες.

Με τις λύσεις...

Για την αποφυγή θορύβου κατά την τοποθέτηση, στον κάδο μας εισάγεται αφρός που απορροφά τον ήχο.

"Over The Dusty Moon Challenge" - υποστηρίξαμε την ομάδα MoonAixperts
Πρόσφατα υποστηρίξαμε...

Η εταιρεία Gmöhling GmbH γιορτάζει φέτος την 80ή επέτειό της. Ο Walter Gmöhling, στην υπερήφανη ηλικία των 98 ετών, δεν χάνει ακόμα την ευκαιρία να περάσει από την έδρα της εταιρείας στο Fürth-Stadeln και να συνεισφέρει με τις ιδέες του. "Για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και στο μέλλον, έχω εισφέρει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο ίδρυμα!"