Κατάλογος
Κατάλογος

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

Η RK Rose+Krieger εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών με τη σειρά LD

Ανθεκτικοί ηλεκτρικοί κύλινδροι για εσωτερική και εξωτερική χρήση

Οι ηλεκτρικοί κύλινδροι μπορούν να τοποθετηθούν πολύ εύκολα και με ακρίβεια με υψηλή ακρίβεια επανάληψης. Οι γραμμικοί κινητήρες δεν χρησιμοποιούνται μόνο σε εσωτερικές εφαρμογές, αλλά ολοένα και περισσότερο και σε εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους. Ο πάροχος λύσεων RK Rose+Krieger έχει αναγνωρίσει αυτή την τάση. Με τη σειρά LD προσφέρει ηλεκτρικούς κυλίνδρους που είναι κατάλληλοι για εσωτερική και εξωτερική χρήση.



Η RK Rose+Krieger προσφέρει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών κυλίνδρων, από απλούς κυλίνδρους μικρής διαδρομής με πολύ καλή σχέση τιμής/απόδοσης έως γραμμικούς κυλίνδρους βαρέως τύπου. Τα στιβαρά εξαρτήματα της σειράς LD είναι σχεδιασμένα τόσο για βιομηχανικές εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους όσο και για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, π.χ. στον αγροτικό τομέα ή για κινητά μηχανήματα.



Οι ηλεκτρικοί κύλινδροι είναι αυτοκλειδώμενοι γραμμικοί ενεργοποιητές χάρη στην τραπεζοειδή κίνηση της ατράκτου τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να παρέχεται ενέργεια για να διατηρείται ο ηλεκτρικός κύλινδρος στη θέση του όταν είναι ακίνητος. Ένα άλλο πλεονέκτημα των ηλεκτρικών κυλίνδρων είναι η χαμηλή συντήρηση και η λειτουργία τους χωρίς διαρροές, καθώς δεν απαιτούν υδραυλικά υγρά ή πεπιεσμένο αέρα. Η σειρά LD προσφέρει επίσης πολυάριθμα θετικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, οι κύλινδροί της είναι σχεδιασμένοι με βαθμό προστασίας IP69K (στατικός) χάρη σε μια ειδική στεγανοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν επίσης να καθαρίζονται εύκολα με καθαριστή ατμού υψηλής πίεσης. Προσφέρουν επίσης πολυάριθμα ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων, η διαδρομή και η ταχύτητά τους μπορούν να ρυθμιστούν. Η επιλογή και η διαμόρφωση των μονάδων κίνησης μπορεί να γίνει με ευκολία μέσω ενός διαδικτυακού εργαλείου.



σειρά LD: Συμπαγής, στιβαρή και ισχυρή

Ο ηλεκτροκίνητος κύλινδρος LD75 είναι ειδικά σχεδιασμένος για χρήση σε ακραίες συνθήκες, όπως αυτές που συναντώνται σε γεωργικά μηχανήματα, οχήματα εκτός δρόμου, μηχανήματα δημοτικής χρήσης και υπεράκτιες εφαρμογές. Οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος από -40 έως 85 °C είναι εξίσου σκληρές για τον ηλεκτρικό κύλινδρο όσο και οι ισχυροί κραδασμοί ενός μηχανήματος έργων. Χάρη στον υψηλό βαθμό προστασίας IP69K (στατικός), το περίβλημα μπορεί να αντέξει χωρίς προβλήματα ακόμη και τον πίδακα ενός καθαριστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης/ατμού. Ο LD75 διατίθεται για μέγιστη δύναμη εφελκυσμού και συμπίεσης έως 750 N και μέγιστη αδιαβάθμητη διαδρομή έως 130 mm σε ταχύτητες κίνησης έως 50 mm/s.



Ο γραμμικός ενεργοποιητής LD1000 είναι ένας ενεργοποιητής υψηλής απόδοσης τελευταίας γενιάς χωρίς συντήρηση, ο οποίος διατίθεται σε δύο παραλλαγές με βαθμό προστασίας IP69K (στατικός). Η παραλλαγή του μοντέλου LD1000C (με ελεγκτή) διαθέτει πλήρως ενσωματωμένο, αναβαθμίσιμο ελεγκτή στο περίβλημα και είναι κατάλληλη, μεταξύ άλλων, για τη σύγχρονη λειτουργία πολλών κινητήρων. Το πανομοιότυπο μοντέλο LD1000E είναι εξοπλισμένο με οριακούς διακόπτες αντί για ελεγκτή. Ο LD1000 διατίθεται για διαδρομή έως 1.000 mm και μέγιστη δύναμη 10.000 N σε ταχύτητες έως 156 mm/s. Εγγυάται ασφαλή χρήση σε ψυχρές και θερμές συνθήκες μεταξύ -20 και +65 °C.

Περισσότερα νέα

Νέοι γωνιακοί σύνδεσμοι για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία με το σύστημα διανομής καλωδίων RK
Τρεις νέες περιστρεφόμενες βάσεις οθόνης για μέγιστη ευελιξία και φιλικότητα προς τον χρήστη
Ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την εσωτερική ροή εμπορευμάτων
Νέοι οδηγοί ολίσθησης με προσαρμοσμένη τοποθέτηση
Η σταθερή μονάδα διπλού σωλήνα αντισταθμίζει τις υψηλές ροπές κάμψης