Κατάλογος
Κατάλογος

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

25.07.2024 10:07

Η "Ι Συνάντηση Πολιτισμού και Επιχειρήσεων των Πορτογαλόφωνων Χωρών" θα πραγματοποιηθεί στη Μπραζίλια από τις 8 έως τις 13 Ιουλίου 2024.

Με τη θεσμική υποστήριξη της Κοινότητας Πορτογαλόφωνων Χωρών (CPLP), η εκδήλωση προωθείται από το Ινστιτούτο Νέων Εξαγωγέων (IJE), μέλος της κοινοπραξίας EEN Brasil - του βραζιλιάνικου πυρήνα του Δικτύου Enterprise Europe Network (EEN), με επικεφαλής το Βραζιλιάνικο Ινστιτούτο Πληροφορικής στην Επιστήμη και την Τεχνολογία (Ibict).


Η συνάντηση συγκεντρώνει εκπροσώπους των εννέα κρατών μελών της Κοινότητας των Πορτογαλικών Γειτονικών Χωρών (CPLP) και "στοχεύει στην ενίσχυση της πολιτιστικής και οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των μελών της κοινότητας", αναφέρει το Ibict.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, εργαστήρια, κυβερνητικές ατζέντες και επιχειρηματικούς γύρους.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου στο αμφιθέατρο του Εθνικού Μουσείου και "θα συγκεντρώσει όλους τους κυβερνητικούς και επιχειρηματικούς φορείς σε ένα μέρος. Στις 12.07. η εκδήλωση θα φιλοξενήσει μια εμπορική έκθεση και μια έκθεση στο Τεχνολογικό Πάρκο της Μπραζίλια - BIOTIC με την παρουσία ξένων εταιρειών", αναφέρει η Ibict, ανακοινώνοντας ότι θα υπάρξουν "επιχειρηματικοί γύροι και η εκδήλωση "BIOTIC". θα υπάρξουν "επιχειρηματικοί γύροι και η εκδήλωση "The Match", μια συνάντηση παρουσίασης επιχειρηματικών μοντέλων για τη διπλωματική αποστολή που ανήκει στις πρεσβείες του CPLP στη Μπραζίλια, η οποία θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο τρόπο.