Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Η Eppendorf βελτιώνει την παρακολούθηση και την ανάλυση των βιολογικών διεργασιών με την κυκλοφορία του λογισμικού BioNsight cloud

Στην ανάπτυξη βιολογικών διεργασιών, τα δεδομένα είναι το κλειδί της επιτυχίας.
Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ποιες κρίσιμες παράμετροι της διεργασίας επηρεάζουν την ανάπτυξη των κυττάρων, την απόδοση του προϊόντος και τα κρίσιμα ποιοτικά χαρακτηριστικά, ή με λίγα λόγια, να αναπτύξουμε γρήγορα επιτυχημένες διεργασίες. Τα δεδομένα βιολογικών διεργασιών από διαφορετικές διεργασίες, που παράγονται από μια μεγάλη ποικιλία αισθητήρων γραμμής και εξωτερικών αναλυτών, είναι σαν μεμονωμένα κομμάτια ενός παζλ. Η Eppendorf εγκαινιάζει το BioNsight cloud, μια νέα λύση λογισμικού που βασίζεται στο cloud για την παρακολούθηση και την ανάλυση βιοδιεργασιών.
Διευκολύνει την ενοποίηση και την ανάλυση δεδομένων βιοδιαδικασιών σε μια κεντρική τοποθεσία, βοηθώντας στην επίλυση αυτού του παζλ και στην απόκτηση πληροφοριών από τα δεδομένα.

Το BioNsight cloud είναι πλήρως ενσωματωμένο στο λογισμικό ελέγχου βιοδιαδικασιών της Eppendorf DASware® control 6. Αυτό επιτρέπει την αυτοματοποιημένη μεταφορά δεδομένων από το DASware control 6 στο cloud σε πραγματικό χρόνο.


Είναι επίσης δυνατή η μεταφόρτωση δεδομένων εκτός σύνδεσης από εξωτερικές συσκευές ανάλυσης, δεδομένων από ιστορικές εκτελέσεις και δεδομένων διεργασίας από ελεγκτές βιοδιεργασίας άλλων εταιρειών. αναλύουν και αξιοποιούν δεδομένα: Τα δεδομένα μπορούν να αξιοποιηθούν με βάση το πλαίσιο για την απόκτηση ακόμη βαθύτερων γνώσεων:
Τα δεδομένα από διαφορετικές εκτελέσεις μπορούν εύκολα να συγχρονιστούν και να συγκριθούν, διευκολύνοντας τον εντοπισμό μοτίβων σε διάφορες εκτελέσεις και κλίμακες, επιταχύνοντας τη διαδικασία ανάπτυξης και εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα και απόδοση της διαδικασίας.

Απομακρυσμένη παρακολούθηση: Το BioNsight cloud επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση βιοδιεργασιών που ελέγχονται από το λογισμικό ελέγχου βιοδιεργασιών DASware control 6.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες γνωρίζουν πάντα πώς αποδίδουν οι εκτελέσεις βιοδιεργασιών τους και μπορούν να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις γρηγορότερα, ενώ η διεργασία εξακολουθεί να εκτελείται. Απλοποίηση της πρόσβασης στα δεδομένα και της συνεργασίας: Τα δεδομένα βιοδιαδικασίας στο cloud του BioNsight μπορούν να είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε και από οποιονδήποτε εξουσιοδοτεί ο ιδιοκτήτης. Το BioNsight cloud αναπτύχθηκε με έμφαση στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας δεδομένων.

Φιλοξενείται και βασίζεται στην τεχνολογία Microsoft® Azure και παρέχει στον χρήστη τη βεβαιότητα ότι τα δεδομένα είναι καλά προστατευμένα αλλά και προσβάσιμα. Η Jill Perez, επιστήμονας της Solugen, ΗΠΑ, αξιολόγησε το προϊόν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του και εξηγεί τα πλεονεκτήματά του:
"Η δυνατότητα του BioNsight cloud να αποθηκεύει τα δεδομένα από κάθε πορεία ζύμωσης αποδείχθηκε ανεκτίμητη, διευκολύνοντας τη σύγκριση σε όλα τα δεδομένα του βιοαντιδραστήρα . Η διαδικτυακή λειτουργία του επιτρέπει την προβολή των εκτελέσεων σε πραγματικό χρόνο, προσβάσιμη ακόμη και από κινητές συσκευές. Επιπλέον, η λειτουργία γραφικών παραστάσεων απλοποιεί την οπτικοποίηση των δεδομένων, καθιστώντας τη σύγκριση μεταξύ προηγούμενων και τρεχουσών εκτελέσεων αβίαστη".

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Περισσότερα νέα

Το Investigators 2024 πηγαίνει στον Clemens Plaschka, Αυστρία

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, υπό την προεδρία της καθηγήτριας Laura Machesky, επέλεξε την έρευν...

Τα εργαστήρια εξαρτώνται από τις υψηλές επιδόσεις και την αξιοπιστία των πλακών που χρησιμοποιούν...