Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Αποτελεσματική αλληλεπίδραση μεταξύ χειροκίνητης και αυτοματοποιημένης πιπετοποίησης

Αποτελεσματική αλληλεπίδραση μεταξύ χειροκίνητης και αυτοματοποιημένης πιπετοποίησης Η Eppendorf παρουσιάζει το νέο, σύγχρονο σύστημα χειρισμού υγρών 96 καναλιών:

το epMotion® 96 Flex.

Για να κατηγοριοποιήσετε άμεσα τη συσκευή: Το νέο epMotion® 96 Flex τοποθετείται μεταξύ των ηλεκτρονικών πιπετών που κρατούνται με το χέρι και των πλήρως αυτοματοποιημένων συστημάτων πιπετοποίησης. Ως εκ τούτου, προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη αποδοτικότητα και επιτρέπει αυξημένη απόδοση σε σύγκριση με τη χειροκίνητη πιπετοποίηση. Προσφέρει επίσης μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα χειρισμού υγρών, ενώ καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στον εργαστηριακό πάγκο. Χάρη στο συμπαγές μέγεθός της και τα λογικά τοποθετημένα στοιχεία χειρισμού της, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα και σε αποστειρωμένους πάγκους εργασίας.

Οι κεφαλές δοσομέτρησης του epMotion® 96 Flex μπορούν να αντικατασταθούν γρήγορα και χωρίς εργαλεία, επιτρέποντας την αβίαστη προσαρμογή σε διαφορετικά εύρη όγκων. Για το σύστημα αυτό διατίθενται δύο κεφαλές διανομής κατά την έναρξη λειτουργίας, οι οποίες καλύπτουν τα εύρη όγκου μεταξύ 0,5 και 300 μL και 5 και 1000 μL.

Το epMotion® 96 Flex διαθέτει οθόνη αφής με διαισθητικό λογισμικό χειρισμού, το οποίο εξασφαλίζει φιλικό προς το χρήστη και ακριβή χειρισμό.

Βαθμονομημένο σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 23783-2, το epMotion® 96 Flex προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και ακρίβεια πιπετοποίησης.

πέρα από τη χρήση του σε χειροκίνητες ροές εργασίας, το σύστημα αυτό χρησιμεύει ως πολύτιμη προσθήκη σε μεγάλα αυτοματοποιημένα συστήματα. Σε ρόλο "τροφοδότη", μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία πλακών για περαιτέρω αυτοματοποιημένη επεξεργασία.

Το ευέλικτο epMotion® 96 Flex συμπληρώνει τόσο τις χειροκίνητες όσο και τις αυτοματοποιημένες ροές εργασίας και εντάσσεται άψογα σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από τη μοριακή βιολογία έως την κυτταροκαλλιέργεια.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Περισσότερα νέα

Το Investigators 2024 πηγαίνει στον Clemens Plaschka, Αυστρία

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, υπό την προεδρία της καθηγήτριας Laura Machesky, επέλεξε την έρευν...

Τα εργαστήρια εξαρτώνται από τις υψηλές επιδόσεις και την αξιοπιστία των πλακών που χρησιμοποιούν...