Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.09.2024 01:09

Απαραίτητο για την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων

η norelem επεκτείνει τη γκάμα των τυποποιημένων εξαρτημάτων της

Στο norelem, οι πελάτες μπορούν τώρα να βρουν μια μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων εξαρτημάτων για την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων. Τα τυποποιημένα εξαρτήματα είναι τυποποιημένα στοιχεία που τοποθετούνται σε οπές ή εσοχές σε εργαλεία, καλούπια ή εξαρτήματα μηχανών για να εξασφαλίζουν την ομαλή και ακριβή κίνηση των εξαρτημάτων και να ελαχιστοποιούν την πλευρική μετατόπιση.

Συνολικά, η πλήρης γκάμα της norelem έχει επεκταθεί κατά 18 οικογένειες προϊόντων και περίπου 2.300 είδη. Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν πυλώνες και πείρους οδήγησης καθώς και δακτυλίους οδήγησης, σωλήνες οδήγησης και πλάκες ολίσθησης.



Καλή καθοδήγηση

από τη μία πλευρά, η norelem προσφέρει στύλους οδήγησης, κυλινδρικές ράβδους από σκληρυμένο χάλυβα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ακριβή κατακόρυφη ευθυγράμμιση κινούμενων εξαρτημάτων και να παρέχουν σταθερή καθοδήγηση. Από σκληρυμένο χάλυβα είναι επίσης κατασκευασμένοι οι πείροι οδήγησης της norelem, κυλινδρικοί πείροι που προσαρμόζονται ακριβώς στις οπές των στύλων οδήγησης.

Διατίθενται επίσης δακτύλιοι οδήγησης, σωλήνες οδήγησης και πλάκες ολίσθησης από μπρούντζο με ένθετα από γραφίτη ή από σκληρυμένο χάλυβα. Η ειδική σύνθεση του υλικού προσδίδει στα στοιχεία υψηλή μηχανική αντοχή και τα καθιστά ανθεκτικά στα φορτία και τις κρούσεις. Το ένθετο γραφίτη ως αυτολιπαινόμενο στοιχείο ελαχιστοποιεί τις τριβές, μειώνει τη φθορά των στοιχείων ολίσθησης και των κινούμενων μερών και έτσι παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εργαλείου.



Τα πολλά πλεονεκτήματα των τυποποιημένων εξαρτημάτων

Η χρήση τυποποιημένων εξαρτημάτων norelem βελτιώνει τόσο τον έλεγχο της κίνησης όσο και τη σταθερότητα ενός εργαλείου ή καλουπιού. Επομένως, είναι απαραίτητα σε καλούπια έγχυσης, εργαλεία διάτρησης και άλλες εφαρμογές ακριβείας. Ως τυποποιημένα εξαρτήματα που δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου συντήρηση, εγγυώνται επαναλαμβανόμενες διαδικασίες παραγωγής, σταθερά υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα των εξαρτημάτων. Συναρμολογούνται, αποσυναρμολογούνται ή αντικαθίστανται γρήγορα, εξοικονομούν χρονοβόρες επανεπεξεργασίες και εντατική συντήρηση και έτσι εξαλείφουν σημαντικούς παράγοντες κόστους.

η norelem προσφέρει επίσης σύντομους χρόνους παράδοσης, καθώς τα τυποποιημένα εξαρτήματα διατηρούνται σε απόθεμα.

Περισσότερα νέα

μεντεσέδες norelem για προφίλ αλουμινίου

Οι μεντεσέδες βρίσκονται παν...

Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες
Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα
Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων
Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem
Ζήστε ζωντανά τα νέα και αποδεδειγμένα προϊόντα norelem