Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.08.2024 01:08

Η ασφάλεια πάντα στο προσκήνιο

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, προσφέρει τώρα στους πελάτες της μια βιβλιοθήκη ασφαλείας για τους έξυπνους κινητήρες και τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου με ενσωματωμένη λειτουργία ασφαλείας STO (Safe Torque Off). Εκτός από ολόκληρη τη σειρά κινητήρων DC χωρίς ψήκτρες της οικογένειας dPro, αυτό περιλαμβάνει επίσης τα εξωτερικά ηλεκτρονικά ελέγχου BGE 5510 dPro. Αυτό καθιστά εύκολο τον προσδιορισμό της συνολικής ασφάλειας του συστήματος με τη βοήθεια ενός εργαλείου υπολογισμού.

Ο δωρεάν βοηθός λογισμικού SISTEMA της IFA, για παράδειγμα, προσφέρει στους κατασκευαστές μηχανών αυτοματοποιημένη βοήθεια για τον υπολογισμό της ασφάλειας ολόκληρου του συστήματός τους. Τα διάφορα εξαρτήματα και οι παράμετροι κινδύνου τους μπορούν να καταγραφούν στο λογισμικό και οι επιπτώσεις των επιμέρους αλλαγών, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου απόδοσης που επιτυγχάνει το σύστημα, μπορούν να προσδιοριστούν αυτόματα. Αυτά τα δεδομένα που σχετίζονται με την ασφάλεια μπορούν εύκολα να αντιγραφούν σε ένα έργο χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη. Η χειροκίνητη μεταφορά και ο σχετικός κίνδυνος σφαλμάτων εξαλείφονται έτσι.

Η βιβλιοθήκη ασφαλείας για όλα τα προϊόντα της Dunkermotoren με STO είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή τεχνολογίας κίνησης:

https://www.dunkermotoren.de/en/downloads/manuals

Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή
Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική
Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας