Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

02.09.2024 00:09

Νέες λύσεις κίνησης για βιομηχανικό αυτοματισμό

Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική


Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες του βιομηχανικού αυτοματισμού θα συναντηθούν στο all about automation στο Chemnitz. Η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το νέο λογισμικό, τις λύσεις ρομποτικής και τα εξαρτήματα αυτοματισμού θα επηρεάσει σημαντικά τις νέες εξελίξεις και θα ωθήσει τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, θα είναι επίσης παρούσα σε αυτό το σημείο συνάντησης της βιομηχανίας και θα ενισχύσει την intralogistics με καινοτόμες τεχνολογίες κίνησης και ψηφιακές λύσεις.

Για παράδειγμα, το νέο κιβώτιο ταχυτήτων PLG 75 SL Servoline με διάρκεια ζωής άνω των 20.000 ωρών σε συνδυασμό με τους σερβοκινητήρες DC μακράς διάρκειας ζωής του κατασκευαστή τεχνολογίας κίνησης αποτελεί την ιδανική λύση για την αυτοματοποίηση βιομηχανικών εφαρμογών με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς κύκλου.

Ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων ειδικά για συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό, όπως AGV και AMR, επιτρέπει ιδιαίτερα συμπαγείς λύσεις που χειρίζονται με ασφάλεια φορτία έως και 4 τόνων μέσα σε αποθήκες και αίθουσες παραγωγής.

Είτε πρόκειται για κινητά είτε για ενσωματωμένα σε ένα σύστημα - οι λύσεις λογισμικού από την εσωτερική ψηφιακή μάρκα nexofox εξασφαλίζουν τη ζωντανή παρακολούθηση όλων των δεδομένων κινητήρα και λειτουργίας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία. Η παρακολούθηση της κατάστασης και η προληπτική συντήρηση δεν είναι πλέον όνειρα του μέλλοντος, αλλά είναι ήδη πραγματικότητα στο έξυπνο εργοστάσιό σας χάρη στη nexofox.

Σχεδιάστε τον βιομηχανικό αυτοματισμό του αύριο και επισκεφθείτε τη Dunkermotoren στην έκθεση aaa Chemnitz στο περίπτερο 1-127.

Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας