Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

29.09.2024 01:09

Νέο στη norelem: Συστήματα στερέωσης για την τεχνολογία μέτρησης

η norelem επεκτείνει τη γκάμα της για να συμπεριλάβει αρθρωτά συστήματα στερέωσης για την τεχνολογία μέτρησης. Εξασφαλίζουν αξιόπιστα και ακριβή αποτελέσματα μέτρησης βελτιστοποιώντας την τοποθέτηση των εξαρτημάτων δοκιμής. Η ακριβής τεχνολογία μέτρησης είναι ζωτικής σημασίας στην αυτοματοποίηση, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων μέσω της συνεχούς παρακολούθησης των δεδομένων μέτρησης και δοκιμής. η norelem ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με την ευέλικτη αρθρωτή λύση της.



Τα συστήματα στερέωσης βοηθούν στην ασφαλή και με επαναλαμβανόμενη ακρίβεια στερέωση των εξαρτημάτων δοκιμής με τη χρήση της μικρότερης δυνατής δύναμης σύσφιξης. Η norelem διαχωρίζει σκόπιμα τη θέση της από την τεχνολογία σύσφιξης και αναφέρεται "μόνο" στα συστήματα στερέωσης, καθώς απαιτούνται σημαντικά μικρότερες δυνάμεις για τη δημιουργία ακόμη και πολύπλοκων συστημάτων. Οι τυποποιημένες μονάδες επιτρέπουν γρήγορες αλλαγές για συνεχώς μεταβαλλόμενες εργασίες μέτρησης, για παράδειγμα στην ετικετοποίηση, την τεχνολογία λέιζερ και τη δοσολογία, το χειρισμό και τη βιομηχανία τροφίμων.



Για εφάπαξ στερέωση και επαναλαμβανόμενες εργασίες μέτρησης

η norelem έχει στο πρόγραμμά της διάφορες λύσεις για τις συνήθεις τεχνολογίες μέτρησης: προσαρτήματα για την απτική μέτρηση εξαρτημάτων σε μηχανές μέτρησης συντεταγμένων, για διαδικασίες οπτικής μέτρησης καθώς και για μετρήσεις επιφανειών και περιγραμμάτων, καθώς και για άλλες διαδικασίες κατόπιν αιτήματος.

η norelem προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία συνδυάσιμων τυποποιημένων μονάδων, συμπεριλαμβανομένων βασικών υποδοχών, πρόσθετων μονάδων, μονάδων χειρισμού και στοιχείων σύσφιξης. Χάρη στην τυποποιημένη διασύνδεση, μπορούν να στερεωθούν με ακρίβεια και να συνδυαστούν για να σχηματίσουν νέα προσαρτήματα με ακρίβεια επανάληψης - μια λύση εξοικονόμησης πόρων και κόστους-οφέλους. Επιπλέον, όλα τα σημεία μέτρησης μπορούν να επιτευχθούν με μία μόνο σύσφιξη.



Εύκολη συναρμολόγηση, αποσυναρμολόγηση και επαναχρησιμοποίηση

Μπορούν επίσης να παραγγελθούν σετ εξαρτημάτων σύσφιξης, το καθένα για μηχανές μέτρησης συντεταγμένων, μέτρησης επιφανειών και περιγραμμάτων καθώς και για οπτικές μεθόδους μέτρησης. Τα σετ αποτελούνται από μια προκαθορισμένη επιλογή προϊόντων- περιλαμβάνουν πάντα βασικά στοιχεία, στοιχεία τοποθέτησης και σύσφιξης. Αυτό επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση απλών και σύνθετων διατάξεων σύσφιξης και μέτρησης και τη γρήγορη σύσφιξη των τεμαχίων εργασίας. Τα ανθεκτικά στη φθορά, χωρίς συντήρηση εξαρτήματα μπορούν πάντα να προσαρμόζονται σε νέες δοκιμασίες και επομένως να επαναχρησιμοποιούνται - χωρίς επαναβαθμονόμηση. Το νέο σύστημα παλετών ταχείας αλλαγής επιτρέπει επίσης τη ρύθμιση εκτός της οπτικής συσκευής μέτρησης.

Περισσότερα νέα

η norelem επεκτείνει τη γκάμα των τυποποιημένων εξαρτημάτων της

μεντεσέδες norelem για προφίλ αλουμινίου

Οι μεντεσέδες βρίσκονται παν...

Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες
Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα
Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων
Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem