Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

12.09.2024 01:09

Πλήρως ενσωματωμένος οικονομικά αποδοτικός ελεγκτής

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή

Ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 42 της Dunkermotoren, μάρκας AMETEK, έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών. Τώρα ο κατασκευαστής τεχνολογίας κίνησης λανσάρει στην αγορά έναν ακόμη ολοκληρωμένο ελεγκτή. Ο BG 42 dGo εντυπωσιάζει με την υψηλή απόδοση σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Ο πλήρως εξοπλισμένος ελεγκτής 4 τεταρτημορίων μπορεί να παραμετροποιηθεί από το εργοστάσιο και να ελεγχθεί εύκολα μέσω των εισόδων του. Επίσης, εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του κινητήρα - ανεξάρτητα από το επιλεγμένο μήκος και την ονομαστική τάση (BG 42x15 12V έως BG 42x45 48V).

Με την ενσωμάτωση του ελεγκτή στο περίβλημα του κινητήρα και τη βελτιστοποίηση των παραμέτρων λειτουργίας, μπορεί να διαμορφωθεί ένας ιδιαίτερα αποδοτικός κινητήρας που εξοικονομεί πολύτιμη ενέργεια και παρατείνει σημαντικά το χρόνο λειτουργίας των συσκευών που λειτουργούν με μπαταρία.

Χάρη στις διαμορφώσιμες συνδέσεις, η πλήρης λειτουργικότητα του κινητήρα που απαιτείται στην εφαρμογή μπορεί να χαρτογραφηθεί με όσο το δυνατόν λιγότερα καλώδια. Στη βασική έκδοση, για παράδειγμα, εκτός από την τροφοδοσία ρεύματος απαιτούνται μόνο μία αναλογική είσοδος, μία έξοδος ταχύτητας και δύο ψηφιακές είσοδοι, προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως οι δυνατότητες.

Απαιτείται κατηγορία προστασίας Κανένα πρόβλημα! Ο νέος ελεγκτής dGo μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στη στιβαρή έκδοση BG45, η οποία είναι εξοπλισμένη με υβριδικά βύσματα και διατίθεται έως IP65. Σε εφαρμογές αντλιών, για παράδειγμα, ο νέος ελεγκτής BG42 dGo επιτρέπει την επακριβώς ελεγχόμενη ταχύτητα και την ακριβή διαμόρφωση της απαιτούμενης παροχής, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση ενός τέτοιου συστήματος. Ωστόσο, ο περιορισμός της ροπής στρέψης μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με ακρίβεια και αναπαραγώγιμο τρόπο από το εργοστάσιο για κάθε εφαρμογή, κάτι που απαιτείται για παράδειγμα για ρομπότ αρμέγματος ή για τον έλεγχο της τάσης ιμάντα σε συστήματα παραγωγής. Με το BG 42 dGo, η Dunkermotoren προσφέρει μια ιδιαίτερα οικονομική ιδέα κίνησης που μπορεί να διαμορφωθεί βέλτιστα για πολλές εφαρμογές.

Περισσότερα νέα

Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας