Κατάλογος
Κατάλογος

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Επιστροφή στη λίστα

Ρυθμιστές μαζικής ροής (EL-FLOW® Prestige) της Bronkhorst High-Tech BV

Ερώτηση προϊόντος  

Το

EL-FLOW Prestige είναι η επόμενη γενιά μετρητών/ελεγκτών ροής μάζας Bronkhorst για αέρια.

Το EL-FLOW® Prestige, η τελευταία γενιά θερμικών μετρητών και ελεγκτών ροής μάζας για αέρια, αντιπροσωπεύει μια πραγματικά πρωτοποριακή αλλαγή στην ευελιξία και τη φιλικότητα προς το χρήστη. Τα κύρια πλεονεκτήματα για τους πελάτες βασίζονται στο
  • Περαιτέρω πρόοδοι στην επεξεργασία σημάτων ροής
  • Εξαιρετικά σταθερό καθεστώς ελέγχου ροής, πρακτικά αδιαπέραστο από τις διακυμάνσεις της διεργασίας
  • Προηγμένος σχεδιασμός βαλβίδας ελέγχου
  • Μοντέλο μετατροπής αερίου επί του σκάφους
  • Σημαντικά μειωμένη κατανάλωση ισχύος
  • Διαμορφώσιμη από τον χρήστη συσκευή με πλήθος πρόσθετων χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων

Ο μετρητής/ελεγκτής ροής μάζας που προσαρμόζεται στη διεργασία σας
Η απόδοση ελέγχου των ελεγκτών ροής μάζας EL-FLOW Prestige ρυθμίζεται εργοστασιακά ώστε να ανταποκρίνεται γρήγορα στις αλλαγές του σημείου ρύθμισης, χωρίς υπερβάσεις. Επιπλέον, οι ελεγκτές είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί σε μηχανικούς κραδασμούς και διακυμάνσεις της πίεσης, οι οποίες μπορεί να προκληθούν από άλλες συσκευές που καταναλώνουν αέριο από την ίδια πηγή. Προαιρετικά, οι MFC μπορούν να ρυθμιστούν για πολύ γρήγορη απόκριση (χρόνοι καθίζησης t98% έως 500 msec) ή για πολύ ομαλό έλεγχο, ανάλογα με τις απαιτήσεις της διεργασίας του χρήστη. Η δυναμική συμπεριφορά μπορεί επίσης να ρυθμιστεί εύκολα επί τόπου, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις ταχύτητας του ελεγκτή μέσω του FlowTune™ ή χρησιμοποιώντας το εργαλείο λογισμικού FlowPlot™. Αυτό το δωρεάν εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση της συσκευής ή τις ρυθμίσεις συναγερμών και μετρητών.

Επιλέξτε τις επιλογές εισόδου/εξόδου της προτίμησής

σας Πολυάριθμες επιλογές εισόδου/εξόδου μπορούν να προσφερθούν μέσω της προγραμματιζόμενης υποδοχής sub-D 9 ακίδων

.

Εκτός από τις διάφορες επιλογές αναλογικών σημάτων και την τυπική επικοινωνία RS232, υπάρχουν επιλογές όπως επικοινωνία RS485, ψηφιακή έξοδος συχνότητας/παλμών, έξοδος συναγερμού/επαναφορά, καθαρισμός/κλείσιμο βαλβίδας και αναλογική έξοδος βαλβίδας. Επιπλέον, η Bronkhorst προσφέρει διάφορες ενσωματωμένες επιλογές fieldbus: DP, PROFINET, Modbus RTU/ASCII, EtherCAT® και FLOW-BUS. Το τελευταίο είναι ένας δίαυλος πεδίου βασισμένος σε RS485, ειδικά σχεδιασμένος από την Bronkhorst High-Tech για τις λύσεις μέτρησης και ελέγχου ροής μάζας. Για τη διευκόλυνση των πελατών που εργάζονται με το LabVIEW™ (λογισμικό γραφικών της National Instruments), η Bronkhorst παρέχει ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα οδήγησης οργάνων plug & play για όργανα με διασύνδεση FLOW-BUS™. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ψηφιακή επικοινωνία "multibus".

Μειώστε το κόστος ιδιοκτησίας σας

Το

EL-FLOW Prestige προσφέρει υψηλή ευελιξία χάρη στη λειτουργικότητα Multi Gas / Multi Range (MG/MR). Αυτή η λειτουργικότητα, που τώρα επεκτείνεται σε 25 αέρια, είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω του λογισμικού FlowTune™ ή του PLC- δεν χρειάζεται να αποσυνδέσετε το όργανο από το σύστημά σας. Για πρόσθετους τύπους αερίων ο χρήστης μπορεί να υπολογίσει ακριβείς ιδιότητες ρευστού για μετατροπή μέσω του δωρεάν, διαδικτυακού εργαλείου λογισμικού Fluidat® on the Net. Οι χρήστες των οργάνων EL-FLOW Prestige μπορούν να αναβαθμίσουν τα όργανά τους επί τόπου, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα για αποσυναρμολόγηση και επαναβαθμονόμηση. Επιπλέον, οι κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού (OEM) είναι σε θέση να μειώσουν δραστικά την ποικιλία των ανταλλακτικών οργάνων που διατηρούν σε απόθεμα και έτσι να μειώσουν το κόστος ιδιοκτησίας.

Προσαρμοσμένες διαμορφώσεις εισόδου/εξόδου

Εκτός από τις προφανείς επιλογές εισόδου/εξόδου για τιμές μέτρησης και σημείου ρύθμισης μέσω αναλογικών σημάτων, RS232 ή επικοινωνίας fieldbus, το EL-FLOW Prestige διαθέτει έναν προγραμματιζόμενο ακροδέκτη (ακροδέκτης 5) στον 9-πολικό σύνδεσμο sub-D για προσαρμοσμένες διαμορφώσεις εισόδου/εξόδου. Αυτή η λειτουργικότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προηγμένες λειτουργίες, όπως ψηφιακή έξοδος συχνότητας/παλμών, έξοδος/επαναφορά συναγερμού, επεξεργασία εξωτερικού σήματος σημείου ρύθμισης, καθαρισμός/κλείσιμο βαλβίδας και αναλογική έξοδος βαλβίδας. Ορισμένες επιλογές προσδιορίζονται στην αναγνώριση του αριθμού μοντέλου, ωστόσο, πολλές άλλες ρυθμίσεις μπορούν να προγραμματιστούν κατόπιν αιτήματος.

Χαρακτηριστικά

  • Υψηλή ακρίβεια (τυπικό 0,5% Rd συν 0,1% FS)
  • Εύρος σε ψηφιακή λειτουργία έως 1:150
  • Εξαιρετικά γρήγορη και δυναμική απόκριση
  • Λειτουργία πολλαπλών αερίων/πολλαπλών περιοχών (25 επιλέξιμα αέρια- κλιμακούμενη μεταξύ 40%-120% ή διατεταγμένη χωρητικότητα (τιμή FS)
  • Ονομαστικές τιμές πίεσης 64/100 bar
  • Αναλογικά σήματα εισόδου/εξόδου, σύνδεση RS232- προαιρετική ενσωματωμένη διεπαφή διαύλου πεδίου
  • Μεγάλη ποικιλία εξατομικευμένων επιλογών εισόδου/εξόδου
  • Διαμορφώσιμα από τον χρήστη χαρακτηριστικά ελέγχου
  • Ανθεκτικό μεταλλικό περίβλημα

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Ρυθμιστές μαζικής ροής

Ελεγκτής ροής μάζας για αέρια (D-6471-DR3)

MASS-STREAM D-6471/DR3 MFC

Άμεσος θερμικός ελεγκτής ροής μάζας για αέρια, με προστασία IP65

  • Αποδεδειγμένος αισθητήρας CTA απευθείας σε γραμμή (χωρίς παράκαμψη)
  • Συμ...

Ρυθμιστές μαζικής ροής

Η Bronkhorst High-Tech B.V. κατασκευάζει τη μεγαλύτερη ποικιλία θερμικών μετρητών και ελεγκτών ροής μάζας για αέρια και υγρά που διατίθενται στην αγορά. Σε αυτό το φυλλάδιο η Bronkhorst παρουσιάζει τη...

Ρυθμιστές μαζικής ροής (FLEXI-FLOW™ Compact)

FLEXI-FLOW™ Συμπαγής μετρητής ροής μάζας και ελεγκτής ροής μάζας για αέρια

Το νέο σημείο αναφοράς στη μέτρηση και τον έλεγχο της ροής μάζας και της πίεσης
Η νέα σειρά μοντέλων...