Κατάλογος
Κατάλογος

HME - Technologies GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Σκόνη νανο οξειδίου του σιδήρου (HE-O-011, 1309-37-1) της HME - Technologies GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Προδιαγραφές:

  • APS (nm): 50*200
  • Καθαρότητα (%): >99,99
  • Ειδική επιφάνεια (m2/g): 145-245
  • Πυκνότητα όγκου (g/cm3): 1.4-3.8
  • Πυκνότητα(g/cm3): 4.2
  • Κρυσταλλική μορφή: πλακώδης
  • Χρώμα: κόκκινο

Σημείωση: σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη των νανοσωματιδίων μπορούμε να παρέχουμε προϊόντα διαφορετικού μεγέθους.

Επιδόσεις του προϊόντος:

Α-Fe2O3 στον αισθητήρα αερίου, την κατάλυση, τη μαγνητική εγγραφή και τους βιοϊατρικούς τομείς έχουν ευρείες προοπτικές εφαρμογής. Λόγω μιας α-Fe2O3 νανομετρικών υλικών ιδιοτήτων και μορφής δομής, επομένως, σχετίζεται άμεσα με το πώς να αποκτήσει τη μορφολογική δομή του προϊόντος α-Fe2O3 ελέγξιμη είναι πάντα το επίκεντρο των ανθρώπων. Προς το παρόν, πολλοί μελετητές σε span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3 όπως το ελαϊκό νάτριο και μορφολογία, χρησιμοποιώντας υδροθερμική έχει αποκτήσει μια σειρά από άτρακτο, όπως Σφαίρα, κύβος, μπαρ, ζώνη και γραμμικά α-Fe2O3 νανοϋλικά, Λόγω της παραπάνω μεθόδου της δομής του προϊόντος, και ως πυκνή σε απάντηση για να εισαγάγει το σύστημα των διαφόρων οργανικών επιφανειοδραστικών ουσιών, η οποία θα δώσει τελικές εφαρμογές του προϊόντος και πλύσιμο ταλαιπωρία. Πρόσφατα, η εταιρεία μας υιοθετεί μια ειδική μέθοδο ελέγχου για μεγάλης κλίμακας ελεγχόμενη, όπως πορώδη νιφάδες α-Fe2O3 νανοϋλικά, λόγω της μεγάλης ειδικής επιφανειακής δραστηριότητας κέντρο, ως καταλύτης, παρέχει τις απαραίτητες συνθήκες για την υψηλή εκλεκτικότητα και καταλύτες υψηλή αντιδραστικότητα. Όταν α-Fe2O3 έφτασε μετά από νανόμετρο, ως καταλύτης καύσης στερεών προωθητικών από το γενικό ρυθμό καύσης προωθητικών και να βελτιώσει το ρυθμό καύσης, αυτό 1~10 φορές για την κατασκευή υψηλών πυραύλων και πυραύλων.

Χρήση:

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως για χρωματισμό στην οικοδόμηση τεχνητού μαρμάρου και πολύχρωμου τσιμέντου. Η χρωστική του για υδατογραφία, χρώμα βαφής, χρώμα, και καουτσούκ, πλαστικό χρώμα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βιομηχανία μαγνητικού υλικού.

Συνθήκες αποθήκευσης:

Αυτό το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε ξηρό, δροσερό και σφραγισμένο περιβάλλον, δεν μπορεί να εκτεθεί στον αέρα, επιπλέον πρέπει να αποφεύγεται η βαριά πίεση, σύμφωνα με τη συνήθη μεταφορά εμπορευμάτων

Ερώτηση προϊόντος