Κατάλογος
Κατάλογος

HME - Technologies GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Σκόνη νανοχρυσού (7440-57-5) της HME - Technologies GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Προδιαγραφές:

  • APS (nm): 15
  • Καθαρότητα (%): >99
  • Δοσολογία εφαρμογής πρότασης (ppm): Συγκέντρωση 1-5ppm σε διαλύτες με βάση το νερό
  • Χρώμα: μουριά

Χαρακτηριστικά:

15nm ή ακόμη και μικρότερα νανοσωματίδια χρυσού σε υδατικό διάλυμα. Η παρασκευή θα καταλήξει σε ομοιόμορφο ουδέτερο διάλυμα με σταθερό χρώμα. Το διάλυμα νανοσωματιδίων χρυσού εμφανίζεται να είναι αχνό κόκκινο και όχι χρυσοκάστανο. Το διάλυμα νανοσωματιδίων χρυσού εμφανίζεται να είναι αζουριανό όταν βρίσκεται σε συμπυκνωμένη κατάσταση με την προσθήκη άλλης ουσίας. Το διάλυμα είναι βρώσιμο για τον άνθρωπο και απολύτως ασφαλές για επαφή με το δέρμα. Όπως και τα νανοσωματίδια αργύρου, τα νανοσωματίδια Au είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά.

Εφαρμογές:

Χρησιμοποιούνται σε τρόφιμα, καλλυντικά ως συντηρητικά. Εφαρμόζονται στην παραγωγή αντιβακτηριακών, αντιμικροβιακών, αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού, υγειονομικού υλικού, εξοπλισμού φροντίδας ομορφιάς. Ζώντας καθημερινό εμπόρευμα, όπως τρόφιμα, ποτά, σαπούνι νανο-χρυσού, οδοντόβουρτσες, όλα τα είδη μάσκας ομορφιάς κ.λπ...

Συνθήκες αποθήκευσης:


Το προϊόν προορίζεται για σκοπούς έρευνας και ανάπτυξης και ο χρήστης πρέπει να είναι επαγγελματίας (Αυτό το άτομο πρέπει να γνωρίζει πώς να χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν.)
Οι διασπορές νανοσωματιδίων είναι εναιωρήματα νανοσωματιδίων σε νερό. Αυτά τα διασκορπισμένα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έχουν ή να αραιωθούν με κατάλληλους (συμβατούς) διαλύτες. Τα νανοσωματίδια σε διασπορές μπορεί μερικές φορές να καθιζάνουν κατά την αποθήκευση, οπότε μπορούν να αναμιχθούν (αναταράσσονται) πριν από τη χρήση.

Ερώτηση προϊόντος