Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Αποσβεστήρες κραδασμών για μηχανές (Visco-Elastic Support (VES)) της ITT Enidine GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Προστασία των δομών

Μια από τις πιο αποτελεσματικές μορφές ανανεώσιμης ενέργειας είναι η υδροηλεκτρική ενέργεια. Ένας τυπικός υδροηλεκτρικός σταθμός παράγει ηλεκτρική ενέργεια με τη χρήση υδροηλεκτρικών γεννητριών. Με την πάροδο του χρόνου, λόγω των δονήσεων υψηλής συχνότητας που διεγείρονται από περιοδικές και στοχαστικές δυνάμεις από τις υδραυλικές μηχανές και τις γεννήτριες, εμφανίζονται συχνά προβλήματα σε σχέση με αυτές τις γεννήτριες. Οι δονήσεις είναι συνήθως πιο έντονες στο έδρανο του οδηγού πάνω από τον δρομέα της γεννήτριας, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στη γεννήτρια και στη γύρω κατασκευή.

Η ITT Enidine έχει αναπτύξει μια νέα σειρά προϊόντων Visco-Elastic-Support (VES) για την παροχή βελτιωμένων δυναμικών επιδόσεων του συστήματος έδρασης του ρότορα και τη μείωση της θερμικής δύναμης που ασκείται στη δομή στήριξης του εδράνου.

Η αρχή λειτουργίας του VES είναι να παρέχει υψηλή δυναμική ακαμψία με πρόσθετη απόσβεση για το σύστημα έδρασης του ρότορα, διατηρώντας παράλληλα χαμηλή στατική ακαμψία για τη θερμική κίνηση.

Με τον τρόπο αυτό μειώνεται η δυναμική απόκριση της γεννήτριας και αποφεύγεται η μεταφορά υπερβολικών θερμικών δυνάμεων στις αντίστοιχες κατασκευές, με αποτέλεσμα να παρατείνεται η διάρκεια ζωής της γεννήτριας καθώς και της κατασκευής και να αυξάνεται η ισχύς εξόδου του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

  • Η ITT Enidine προσαρμόζει τα μοντέλα ώστε να ανταποκρίνονται στις ακριβείς απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις της εφαρμογής σας.

Ερώτηση προϊόντος