Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Υδραυλικοί αποσβεστήρες κραδασμών (HD/HDN Series) της ITT Enidine GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Απορροφητής κραδασμών βαρέως τύπου Σειρά HD/HDN

Επιβράδυνση μεγάλου εξοπλισμού
Η σειρά απορροφητών κραδασμών βαρέως τύπου Enidine HD/HDN προστατεύει τον εξοπλισμό από ισχυρούς κραδασμούς σε εφαρμογές όπως αυτοματοποιημένα συστήματα αποθήκευσης και ανάκτησης και γερανούς γέφυρας. Προσφέρονται με διάφορα μήκη διαδρομής και χαρακτηριστικά απόσβεσης για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού και την ικανοποίηση των πιο αυστηρών απαιτήσεων επιβράδυνσης.

Χάρη σε μια ειδική συμπαγή σχεδίαση, αυτά τα αμορτισέρ επιτρέπουν την ομαλή και ασφαλή επιβράδυνση μεγάλων ενεργειών έως και 903.879 Nm ανά κύκλο. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν εσωτερικό συσσωρευτή με φυσαλίδα γεμάτη αέρα αντί για μηχανική επαναφορά ελατηρίου, καθιστώντας τα συνολικά μικρότερα και ελαφρύτερα. Τα επιψευδαργυρωμένα εξωτερικά εξαρτήματα παρέχουν ενισχυμένη επιφανειακή προστασία. Για εφαρμογές σε ιδιαίτερα διαβρωτικά περιβάλλοντα, προσφέρουμε ειδικό υλικό ράβδου εμβόλου και ειδικό φινίρισμα εποξειδικής βαφής. Όλα τα υδραυλικά αμορτισέρ βαρέως τύπου της Enidine πληρούν τις προδιαγραφές OSHA, AISE, CMAA και άλλες προδιαγραφές ασφαλείας, όπως DIN και FEM.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Υδραυλικοί αποσβεστήρες κραδασμών

Μη ρυθμιζόμενα υδραυλικά αμορτισέρ

Τα μη ρυθμιζόμενα υδραυλικά αμορτισέρ Enidine της σειράς PXR με μικρή οπή μπορούν να φιλοξενήσουν ένα μεγάλο εύρος συνθηκών εισόδου ενέργειας. Αυτή η νέα διευρυμένη σειρά απαραβίαστων βιομηχανικών...