Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Ελαστομερείς βάσεις απομόνωσης της ITT Enidine GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Προσαρμοσμένα ελαστομερή και συσκευές απόσβεσης θορύβου

Στοιχεία απόσβεσης θορύβου, κραδασμών και ενέργειας
Τα ελαστομερή στοιχεία απόσβεσης της Enidine παρέχουν σημαντική μείωση θορύβου και απόσβεση κραδασμών.". Εκτός από την τυποποιημένη σειρά προϊόντων της, η Enidine αναπτύσσει προσαρμοσμένα ελαστομερή προϊόντα χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας για την ανάπτυξη υλικών, τις δοκιμές και την ταχεία κατασκευή πρωτοτύπων. Τα προϊόντα αυτά συμπληρώνουν τις υπάρχουσες προσφορές της Enidine για την απομόνωση κραδασμών και δονήσεων, καθιστώντας την Enidine την ενιαία πηγή σας για την απομόνωση κραδασμών και δονήσεων.

Λόγω των ελαστομερών στοιχείων απόσβεσης της Enidine, τα συστήματα λειτουργούν πιο ομαλά, πιο αθόρυβα και με λιγότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι επιτυγχάνουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν μηχανήματα γραφείου, βιομηχανικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικά και άλλα συστήματα όπου απαιτείται απόσβεση κραδασμών. Τα ελαστομερή προϊόντα της Enidine περιλαμβάνουν όχι μόνο "έτοιμες" λύσεις σε προβλήματα ελέγχου κραδασμών, δονήσεων και θορύβου, αλλά και ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για μηχανικά πολύπλοκους ή περιβαλλοντικά προκαλούμενους κραδασμούς και δονήσεις.

Το πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας της Enidine, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001, καλύπτει όλες τις πτυχές του σχεδιασμού, της κατασκευής και της διοίκησης. Το πρόγραμμα αυτό διασφαλίζει ότι τα ποιοτικά προϊόντα σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και παραδίδονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και προς ικανοποίηση των πελατών μας. Το σύστημα ποιότητας της Enidine συνεχίζει να πληροί τις απαιτήσεις των MIL-I-45208 και MIL-STD-45662.

Ερώτηση προϊόντος