Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Αποσβεστήρες βαρέως τύπου (HI Series) της ITT Enidine GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Βαρύς βιομηχανικός απορροφητής κραδασμών Σειρά HI

Απλές στάσεις ασφαλείας για μεγάλα μηχανήματα

Οι απορροφητές κραδασμών βαρέως τύπου (σειρά HI) της ITT Enidine Inc. παρέχουν ασφαλή προστασία για βαριά μηχανήματα, γερανούς και εξοπλισμό κατά τη μεταφορά και μετακίνηση προϊόντων.

Οι απορροφητές κραδασμών βαρέως τύπου Large-Bore είναι σχεδιασμένοι μεμονωμένα για να επιβραδύνουν τα κινούμενα φορτία υπό διαφορετικές συνθήκες και να πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας που επιβάλλει η βιομηχανία. Ο έλεγχος γερανών γεφυρών, πλατφόρμων τρόλεϊ, γερανών, η μεταφορά μεγάλων εμπορευματοκιβωτίων και οι στάσεις ασφαλείας για τη μεταφορά είναι τυπικές εφαρμογές. Οι δοκιμασμένες στον κλάδο τεχνολογίες σχεδιασμού σε συνδυασμό με τις παγκόσμιες εγκαταστάσεις προϊόντων εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση, ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες των πελατών.

Πριν από την κατασκευή των αμορτισέρ της σειράς HI, δημιουργούνται καμπύλες απόκρισης με προσομοίωση σε υπολογιστή για τη μοντελοποίηση των πραγματικών συνθηκών, την επαλήθευση της απόδοσης του προϊόντος, την επιβεβαίωση των χαρακτηριστικών απόσβεσης και τη δημιουργία σχεδίων με προσαρμοσμένες οπές στραγγαλισμού κατάλληλες για διαφορετικές συνθήκες ή συγκεκριμένες απαιτήσεις απόσβεσης.

ITT Enidine Inc. Τα αμορτισέρ της σειράς HI διαθέτουν σύστημα με αζωτούχο περιβάλλον (χωρίς συντήρηση) για ομαλή επιβράδυνση και πλήρη επιστροφή της ράβδου του εμβόλου. Η υπερμεγέθης επιφάνεια της οπής έχει ως αποτέλεσμα βέλτιστη απορρόφηση ενέργειας και υψηλότερους συντελεστές ασφαλείας. Οι προηγμένες εγκαταστάσεις δοκιμών της ITT Enidine Inc. διασφαλίζουν την ακεραιότητα του σχεδιασμού και την απόδοση του προϊόντος.

Ερώτηση προϊόντος