Κατάλογος
Κατάλογος

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Θερμαντήρας θερμού αέρα για βιομηχανικές αίθουσες ( GCS) της LK Metallwaren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Θερμαντήρας θερμού αέρα GCS (Green-Climate-System)

Εξαγωγή θερμότητας από τον αέρα!

Όλο και περισσότερες εταιρείες επιδιώκουν τη μεγαλύτερη δυνατή ανεξαρτησία από τα ορυκτά καύσιμα. Προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει εναλλακτικές μορφές ενέργειας κίνησης για τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης αιθουσών, η LK Metallwaren έχει αναπτύξει τον ουδέτερο ως προς το CO2 θερμαντήρα θερμού αέρα LK "Green-Climate-System (GCS)".

Αντί για φυσικό αέριο ή πετρέλαιο, το "Green-Climate-System" χρησιμοποιεί απλώς τις υπάρχουσες συνθήκες εξωτερικού και εσωτερικού αέρα.

Θερμαίνετε, ψύχετε και αερίζετε αποτελεσματικά τις αίθουσες!

Η "καρδιά" του συστήματος είναι η ακτινική πτερωτή. Αυτή αναρροφά τόσο τον θερμαινόμενο αέρα της αίθουσας όσο και τον φρέσκο εξωτερικό αέρα και τον διοχετεύει στην αίθουσα μέσω ενός θαλάμου ανάμιξης, ενός φίλτρου αέρα και ενός πηνίου θέρμανσης. Το μητρώο συνδέεται με το πακέτο αντλίας θερμότητας που είναι εγκατεστημένο στην οροφή. Ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία, ψύχει ή θερμαίνει τον αέρα που περνάει.

Σε εξωτερικές θερμοκρασίες κάτω από το σημείο ψύξης, είναι επίσης δυνατή η κάλυψη φορτίων αιχμής με τη χρήση ενός ηλεκτρονικού μητρώου θέρμανσης οροφής. Το πλεονέκτημα του θερμαντήρα θερμού αέρα LK GCS είναι ότι χρησιμοποιεί το εκατό τοις εκατό του εξωτερικού αέρα για την παραγωγή θερμότητας. Κατά τη θέρμανση των αιθουσών, αυτό όχι μόνο προωθεί την ανεξαρτησία από τα ορυκτά καύσιμα, αλλά και πληροί ήδη τις απαιτήσεις του νόμου για την προστασία του κλίματος.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αερόθερμα

Θέρμανση αίθουσας (RBW)

Ενεργειακά αποδοτική θέρμανση αιθουσών μέσω καινοτόμου τεχνολογίας

Υβριδική γεννήτρια θερμού αέρα LK RBW

Ενεργειακή απόδοση - βιωσιμότητα - χαμηλό λειτουρ...