Κατάλογος
Κατάλογος

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Κουρτίνα αέρα της LK Metallwaren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Αποφυγή διείσδυσης ψυχρού αέρα

Το προσωπικό στο χώρο παραλαβής εμπορευμάτων το γνωρίζει πολύ καλά: όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι χαμηλές, ψυχρός αέρας εισχωρεί στο εσωτερικό του κτιρίου κάθε φορά που ανοίγουν οι πόρτες της αίθουσας. Οι συνέπειες είναι δυσάρεστες, σε χειρότερες περιπτώσεις επιβλαβείς για την υγεία.
Κυμαίνονται από σύντομο ρίγος μέχρι μόνιμη σωματική καταπόνηση λόγω των μεταβαλλόμενων θερμοκρασιών και της αρνητικής επίδρασής τους στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Σημαντική μείωση του ψυχρού αέρα

Η αεροκουρτίνα πόρτας LK συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της ποσότητας του ψυχρού αέρα που εισέρχεται όταν οι πόρτες της αίθουσας ανοίγουν συχνά. Ο τρόπος λειτουργίας της: Ο προθερμασμένος από τη θέρμανση της αίθουσας αέρας εισέρχεται από τον ανώτερο χώρο της αίθουσας μέσω μεμονωμένων μονάδων εξαερισμού και οδηγείται προς τα κάτω μέσω ειδικά ρυθμιζόμενων ακροφυσίων σχισμών μπροστά από την πόρτα. Οι υψηλές ταχύτητες αέρα που επιτυγχάνονται με αυτή τη διαδικασία μειώνουν σημαντικά την ποσότητα ψυχρού αέρα που εισέρχεται στην αίθουσα: η αίθουσα παραμένει ζεστή καθ' όλη τη διάρκεια. Η αεροκουρτίνα πόρτας LK διατίθεται σε "μη θερμαινόμενη" και "θερμαινόμενη" έκδοση- η τελευταία χρησιμοποιείται κυρίως σε ευαίσθητους χώρους παραγωγής.

Αυτοφερόμενη κατασκευή περιβλήματος

Ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία, η κουρτίνα αέρα LK ελέγχεται αυτόματα μέσω της επαφής πόρτας ή απευθείας μέσω της μονάδας ελέγχου πόρτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε μέγεθος πόρτας: Το πλάτος της πόρτας καθορίζει τον αριθμό των μονάδων.

Σημαντικό: Οι συνθήκες αέρα στην αίθουσα πρέπει να είναι ισορροπημένες (χωρίς αρνητική πίεση) για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα.

Ερώτηση προϊόντος