Κατάλογος
Κατάλογος

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Διαχωριστής υγρών (System H) της LK Metallwaren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ευέλικτη προσαρμογή των εξαρτημάτων

Οι διαχωριστές ελαφρών υγρών χρησιμοποιούνται κλασικά όπου το νερό πρέπει να καθαριστεί ή να διαχωριστεί από έλαια και άλλα ελαφρά υγρά. Αυτό συμβαίνει σε μεγάλο αριθμό βιομηχανικών εγκαταστάσεων, αλλά και σε βιοτεχνίες ή επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (π.χ. πλυντήρια αυτοκινήτων).

Η LK Metallwaren βασίζεται σε δοκιμασμένες, ώριμες τεχνολογίες δεκαετιών στο σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων διαχωρισμού. Σε αυτή τη διαδικασία, το λάδι διαχωρίζεται χωρίς φίλτρα μέσω μιας αρχής διαχωρισμού λαδιού διπλής ενέργειας (συνεχής και ασυνεχής τροφοδοσία) σε μια ενσωματωμένη δεξαμενή λαδιού

.

Η ιδιαίτερη τεχνογνωσία μας εδώ έγκειται στην ευέλικτη προσαρμογή των εξαρτημάτων στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Στο πλαίσιο των επιλογών μεταβλητής τοποθέτησης, η υπέργεια εγκατάσταση του διαχωριστή μπορεί να αποφύγει δαπανηρές χωματουργικές εργασίες ή η χρήση "κινητών" παραλλαγών μπορεί να καταστήσει δυνατή τη μετακίνησή τους από το Α στο Β το συντομότερο δυνατό.
Χάρη στην ανθεκτική στη διάβρωση και ιδιαίτερα σταθερή κατασκευή με χρήση της διαδικασίας TIG (συγκολλημένος ανοξείδωτος χάλυβας V2A) και μια κατασκευή χωρίς κινούμενα μέρη, οι απαιτήσεις καθαρισμού και συντήρησης μπορούν να μειωθούν στο ελάχιστο.

Κατά

τη διαστασιολόγηση των συστημάτων, διατίθενται δύο τύποι για μεγέθη από NS 1,5 έως NS 100: UNO (ένας θάλαμος, ευθυγραμμισμένος στο ύψος) και DUO (δύο θάλαμοι, ευθυγραμμισμένοι στο μήκος).

Πρόσθετα εξαρτήματα Θερμικό περίβλημα (μόνωση)
  • Στεγανό από οσμές και αέρια καπάκι
  • Πλήρης εγκατάσταση με (ανάντη) παγίδα λάσπης και (κατάντη) φρεάτιο αντλίας
  • Σύστημα ελέγχου δεξαμενής λαδιού
  • Προστασία υπερχείλισης
  • Μεταβλητές συνδέσεις (φλάντζα, μούφα, σύνδεσμος Storz, σωλήνας KG κ.λπ.)
  • Αντλίες τροφοδοσίας και επιστροφής για την εκάστοτε εφαρμογή

Ερώτηση προϊόντος