Κατάλογος
Κατάλογος

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Ηλιακοί συλλέκτες αέρα της LK Metallwaren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Θέρμανση των αιθουσών με αποδοτική χρήση των πόρων

Η χρήση ηλιακών συλλεκτών αέρα γίνεται επίσης όλο και πιο δημοφιλής για τη θέρμανση αιθουσών, καθώς μπορούν να μετατρέψουν την ηλιακή ενέργεια σε θερμότητα με ιδιαίτερα αποδοτικό τρόπο. Σε αυτή τη βασική λειτουργία τους, συμπληρώνουν τις γεννήτριες θερμού αέρα LK και τα συστήματα εξαερισμού που υποστηρίζουν στη θέρμανση και τον εξαερισμό εμπορικών κτιρίων.

Οι συλλέκτες χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για να θερμάνουν τον φρέσκο αέρα από το εξωτερικό και τον τροφοδοτούν στο σύστημα θέρμανσης της αίθουσας μαζί με την ανερχόμενη θερμότητα του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο, το υπάρχον κόστος θέρμανσης μπορεί να μειωθεί έως και 30%.

Ακριβής τήρηση των ορίων θερμοκρασίας
Οι συλλέκτες μας πληρούν τις απαιτήσεις του νόμου περί ενέργειας κτιρίων (GEG) και είναι επίσης κατάλληλοι για την αναβάθμιση υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης. Ανάλογα με την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας, μπορούν να καλύψουν μεγαλύτερο μερίδιο της ενεργειακής ζήτησης (με εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης έως και 30 τοις εκατό), είναι φθηνοί στην αγορά, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και εγκαθίστανται εύκολα, εναλλακτικά ως συστήματα με κεκλιμένη, επίπεδη στέγη ή επιτοίχια τοποθέτηση.
Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα: οι ηλιακοί συλλέκτες αέρα δεν μπορούν να παγώσουν. Αυτό εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία ακόμη και κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων διακοπών λειτουργίας.

Ερώτηση προϊόντος