Κατάλογος
Κατάλογος

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Χημικά-φυσικά φυτά της LK Metallwaren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Από το συμπαγές στο ολοκληρωμένο σύστημα

Για τη γενική προστασία από τη ρύπανση των υδάτινων σωμάτων, ο νόμος περί υδάτινων πόρων (WHG) ορίζει ότι η ποσότητα των ρύπων που περιέχονται στα λύματα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ρυπογόνα σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της τεχνολογίας. Κατά συνέπεια, τα υγρά απόβλητα που παράγονται από εμπορικές και βιομηχανικές διαδικασίες καθαρισμού πρέπει να προ-καθαρίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο από τις ακαθαρσίες: Οι ρύποι, τα υπολείμματα χρωμάτων, τα έλαια ή τα βαρέα μέταλλα πρέπει να προ-καθαρίζονται - ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν ως σωματίδια, σε γαλακτώματα ή σε διαλυμένη μορφή.
Για να καταστεί δυνατή η καθαρή ποιότητα του νερού σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις ή τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών, προσφέρουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών στην επεξεργασία λυμάτων στον τομέα των χημικών-φυσικών (CP) εγκαταστάσεων: από στιβαρές, συμπαγείς εγκαταστάσεις εξοικονόμησης χώρου μέχρι πλήρεις εγκαταστάσεις για τυπικές ή σύνθετες απαιτήσεις.
Ανεξάρτητα από τις χρησιμοποιούμενες διεργασίες (επίπλευση, κροκίδωση ή χημική επεξεργασία), η αρθρωτή ιδέα των εγκαταστάσεων αποτελεί τη βάση για έναν εξατομικευμένο, προσαρμοσμένο στον πελάτη σχεδιασμό.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των συστημάτων CP: Τα συστήματά μας μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα από την υπάρχουσα δομή της εγκατάστασης και είναι έτοιμα για άμεση χρήση μετά την ολοκλήρωση.

Ερώτηση προϊόντος