Κατάλογος
Κατάλογος

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Συμπαγής μονάδα για διαδικασίες βαφής και ξήρανσης (LKPT ) της LK Metallwaren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Συμπαγές σύστημα LKPT

Ενεργειακά αποδοτική ξήρανση και παροχή φρέσκου αέρα!

Ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία συστήματος σε συνδυασμό με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και μέγιστη ευελιξία στην εφαρμογή των ατομικών απαιτήσεων του πελάτη: Αυτό ακριβώς θα βρείτε στα συμπαγή συστήματα LKPT. Η βάση γι' αυτό είναι η εμπειρία δεκαετιών και η ολοκληρωμένη τεχνογνωσία των εξειδικευμένων μηχανικών μας. Είναι πάντα έτοιμοι να σας υποστηρίξουν στον τεχνικό σχεδιασμό και την οργάνωση της υλοποίησης και της συντήρησης των συστημάτων σας!

Ο πελάτης αποφασίζει πώς θα θερμάνει

Εσείς επιλέγετε - εμείς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το σύστημά σας αποκλειστικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Ακόμη και οι θάλαμοι καύσης διατίθενται σε διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών από ανθεκτικό στη θερμότητα ή ανθεκτικό στη διάβρωση ανοξείδωτο χάλυβα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, στις συμπαγείς, αρθρωτές μονάδες παροχής, εξαγωγής ή ανακυκλοφορίας. Εναλλακτικά, η θερμότητα διεργασίας στη διαδικασία βαφής και ξήρανσης μπορεί να παραχθεί μέσω επιφανειακών καυστήρων αερίου, αντλούμενου ζεστού νερού ή ηλεκτρικών θερμαντικών σπειρών.

Ο πελάτης αποφασίζει ποιος τύπος θέρμανσης είναι ο βέλτιστος για αυτόν και ποιες προδιαγραφές συστήματος που σχετίζονται με τη διεργασία είναι σχετικές με αυτόν. Μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν συνδυασμοί διαφόρων γεννητριών θερμότητας, π.χ. μια σπείρα θερμού νερού με αντλία ως στάδιο προθέρμανσης και ένας θάλαμος καύσης ως μεταγενέστερη μονάδα.
Προαιρετική επέκταση μέσω πρόσθετων εξαρτημάτων
Το περίβλημα του συστήματος αποτελείται από γαλβανισμένα προφίλ πλαισίου, γωνίες από χυτό αλουμίνιο καθώς και μονωμένα πάνελ. Χάρη στην εγκατάσταση ελεύθερα κινούμενων ακτινικών πτερυγίων, το σύστημα παράγει ελάχιστο θόρυβο και παρέχει μία από τις χαμηλότερες τιμές κατανάλωσης ενέργειας στον ανταγωνισμό.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου, το συμπαγές σύστημα LKPT για διαδικασίες βαφής και ξήρανσης μπορεί να σχεδιαστεί σε διάφορα μεγέθη τόσο σε οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη τοποθέτηση. Για το σκοπό αυτό, μπορούν να ενσωματωθούν στο σύστημα, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα πρόσθετα εξαρτήματα κατόπιν αιτήματος στο σύστημα μπορούν να ενσωματωθούν, κατόπιν αιτήματος, τα ακόλουθα πρόσθετα εξαρτήματα:

Φίλτρο καυσαερίων
Εναλλάκτης θερμότητας εγκάρσιας ροής για ανάκτηση θερμότητας
Συνδυασμένη σπείρα θέρμανσης και ψύξης με διαχωριστή σταγονιδίων
Ανάντη σπείρα θέρμανσης για την προθέρμανση του αέρα προσαγωγής
Εξαρτήματα (θερμοστάτες, πιεστικά κουτιά, σταθεροποίηση ροής όγκου, μετατροπείς συχνότητας κ.λπ.)

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Εξοπλισμοί κατεργασιών

Εξοπλισμοί κατεργασιών

Τεχνολογία διεργασιών για τη βιομηχανία και το εμπόριο

Στον τομέα της τεχνολογίας διεργασιών, η LK Metall παρέχει καινοτόμα συστήματα για τη βιομηχανία και το εμπόριο που επιφέρου...