Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Θερμοκοιτίδες CO2 (CellXpert® C170) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Ως αξιόπιστος εργαστηριακός συνεργάτης, η Eppendorf παρέχει στους ερευνητές παγκοσμίως καινοτόμα και υψηλής ποιότητας εργαστηριακά προϊόντα και υπηρεσίες για περισσότερα από 60 χρόνια. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα και η αξιοπιστία που περιμένουν οι ερευνητές από τις πιπέτες Eppendorf, τις μικροφυγόκεντρες και άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας μπορούν να αναμένονται και από τους επωαστήρες CO2 της Eppendorf.
Οι επωαστήρες CO2 της Eppendorf θεωρούνται η επιτομή της εργαστηριακής τελειότητας και συνέπειας, προσφέροντας στους χρήστες το υψηλότερο επίπεδο ελέγχου των καλλιεργειών τους. Αν περιμένετε υψηλή απόδοση, συνέπεια και εξοικονόμηση χρόνου, επιλέξτε τους επωαστήρες CO2 της Eppendorf.

Το C170 είναι η βασική έκδοση του C170i. Προσφέρει την ίδια ομοιογενή ατμόσφαιρα, γρήγορη ανάκαμψη, δυνατότητα καθαρισμού και μεγάλο ωφέλιμο χώρο, αλλά με απλούστερη διεπαφή χρήστη και λιγότερες επιλογές μετεγκατάστασης στο πεδίο. Διαβάστε το φυλλάδιο C170i vs C170 για να βρείτε τη σωστή μονάδα για τις ανάγκες σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Θερμοκοιτίδες CO2

Θερμοκοιτίδες CO2 (CellXpert® C170i)

Θερμοκοιτίδα κυτταροκαλλιέργειας CellXpert® - Η καλλιέργεια του αύριο

Ψάχνετε για μια θερμοκοιτίδα κυτταροκαλλιέργειας στην κατηγορία των 170 λίτρων που κάνει τον καθαρισμό παιχνιδάκ...