Κατάλογος
Κατάλογος

Harhues & Teufert GmbH

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Lift mast systems της Harhues & Teufert GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Από το 1900 περίπου, πολυμήχανοι άνθρωποι ασχολούνται με την ανάπτυξη ανυψωτικού εξοπλισμού μέσω προφίλ οδήγησης και τροχιάς και κυλίνδρων στήριξης. Οι πιο συνηθισμένες κινήσεις περιλαμβάνουν αλυσίδες που λειτουργούν με κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων, πνευματικούς κυλίνδρους και άξονες με σπείρωμα. Τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα είναι ίσως οι πιο συνηθισμένοι εκπρόσωποι αυτού του είδους συστημάτων ιστών ανύψωσης. Αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερο συσκευές και μηχανήματα για τη μείωση των σωματικών δραστηριοτήτων, π.χ. για την απόθεση βαρέων αποθεμάτων, τη συναρμολόγηση διαφόρων αντικειμένων ή παρόμοια.

Στον νέο κατάλογο της H&T θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα κυλίνδρων οδήγησης για ακτινικά φορτία, αλλά και συνδυασμένους κυλίνδρους για ακτινικά και αξονικά φορτία. Τα κοινά προφίλ οδηγών είναι σε απόθεμα και μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Θα χαρούμε να σας υποστηρίξουμε στην ανάπτυξη στοιχείων που είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για την εφαρμογή σας.

Ερώτηση προϊόντος