Κατάλογος
Κατάλογος

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Επιστροφή στη λίστα

Via Ferrata Sets (SUMMIT LIGHT X1 / BASIC (Connect 2.0)) της STUBAI ZMV GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Το σετ Via Ferrata SUMMIT LIGHT X1 είναι μια εντελώς νέα εξέλιξη της STUBAI.

Είναι εργονομικά σχεδιασμένο έτσι ώστε τα χέρια να βρίσκονται αρκετά μακριά από το τμήμα ανοίγματος κατά την τοποθέτηση στα σχοινιά Via Ferrata. Έτσι, τα δάχτυλα κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο προστατεύονται και η διαδικασία του ασφαλούς γαντζώματος γίνεται αρκετά εύκολα. Αυτό υποστηρίζεται από το πολύ μεγάλο άνοιγμα της πύλης. Η λειτουργία είναι πολύ εύκολη, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην αναρρίχηση. Περιλαμβάνει ένα μεταλλικό σημείο πρόσδεσης για ασφαλή στήριξη.

Βάρος: 550g
Σύμφωνα με: EN 958

BASIC (Connect 2.0)

Σετ Ferrata σε σχήμα Υ με ραμμένο αμορτισέρ που προσφέρει ελεγχόμενη πέδηση ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες (π.χ. υγρασία). Η συμπαγής τσάντα μεταφοράς των απορροφητών μπορεί να ανοίξει γρήγορα για επιθεώρηση. Οι ελαστικές ταινίες σταματούν επίσης το ενοχλητικό μπέρδεμα. Οι δοκιμασμένοι καραμπίνερ με κλιπ παλάμης με μεγάλο διάκενο πύλης 25 mm καθιστούν το δέσιμο απλό και εύκολο.

Θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι θα πρέπει να βεβαιώνεστε ότι ελέγχετε πάντα κάθε αντικείμενο ατομικού εξοπλισμού ασφαλείας, όπως κράνη, ιμάντες, set ferrata κ.λπ. για σημάδια φθοράς και ότι είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

Βάρος 550g

Στοιχεία καραμπίνερ:
Αντοχή κλειστής πύλης 27kN
Αντοχή ανοικτής πύλης 14 kN

Ερώτηση προϊόντος