Κατάλογος
Κατάλογος

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Επιστροφή στη λίστα

Επαγωγικοί αισθητήρες - Ενισχυτές μεταγωγής της ifm electronic GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ενισχυτές μεταγωγής για αισθητήρες NAMUR

Οι ενισχυτές μεταγωγής NAMUR αξιολογούν ένα σήμα αισθητήρα και μεταδίδουν ένα σήμα μεταγωγής στον ελεγκτή. Πληρούν τις απαιτήσεις πολλών διεθνών οδηγιών για χρήση σε επικίνδυνες περιοχές.

Οι ενισχυτές μεταγωγής διατίθενται με εξόδους ρελέ, εξόδους ενεργού τρανζίστορ ή εξόδους οπτοζεύκτη χωρίς δυναμικό. Οι ενισχυτές είναι σχεδιασμένοι για τη σύνδεση αισθητήρων NAMUR κατά DIN EN 60947-5-6 και μηχανικών διακοπτών. Παρέχουν την τάση τροφοδοσίας για το εγγενώς ασφαλές κύκλωμα.

Ενισχυτές μεταγωγής για τη μετατροπή σημάτων αισθητήρων

Οι έξοδοι τρανζίστορ των συμβατικών αισθητήρων είναι σχεδιασμένες για μικρά ρεύματα φορτίου. Αν ο χρήστης θέλει να μεταστρέψει μεγαλύτερα ρεύματα ή ακόμη και εναλλασσόμενα ρεύματα, πρέπει να χρησιμοποιήσει έναν ενισχυτή μεταγωγής Χρησιμοποιεί το σήμα του αισθητήρα για να ελέγξει ένα ρελέ εξόδου.

Η ifm προσφέρει ενισχυτές μεταγωγής σε σχεδιασμό ενός και δύο καναλιών. Διαθέτουν ενσωματωμένο τροφοδοτικό ευρείας εμβέλειας (110...240 V AC) για την τροφοδοσία των συνδεδεμένων αισθητήρων με τάση (24 V DC). Χάρη στον λεπτό σχεδιασμό τους, οι ενισχυτές μεταγωγής καταλαμβάνουν πολύ μικρό χώρο στο ερμάριο ελέγχου.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Επαγωγικοί αισθητήρες

Επαγωγικοί αισθητήρες

Οι επαγωγικοί διακόπτες προσέγγισης είναι σήμερα απαραίτητοι για βιομηχανική χρήση. Σε σύγκριση με τους μηχανικούς διακόπτες προσφέρουν σχεδόν ιδανικές συνθήκες: λειτουργία χωρίς επαφή χωρίς φθορά, υψ...

Αισθητήρες επαγωγικού περιβλήματος από ανοξείδωτο χάλυβα

Επαγωγικοί αισθητήρες ανοξείδωτου περιβλήματος για εργοστασιακό αυτοματισμό με συντελεστή διόρθωσης K=1

  • Ομοιόμορφο εύρος ανίχνευσης για την αξιόπιστη ανίχνευση όλων των μετάλλων...

Επαγωγικοί αισθητήρες - Για χρήση σε επικίνδυνες περιοχές

Χρήση σε επικίνδυνες περιοχές

Η ifm electronic προσφέρει μια πληθώρα επαγωγικών αισθητήρων για χρήση σε επικίνδυνους χώρους - από τύπους με σπείρωμα και ορθογώνιους τύπους...

Επαγωγικοί αισθητήρες - Αναλογικοί αισθητήρες

Αναλογικοί αισθητήρες

Οι επαγωγικοί αναλογικοί αισθητήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπου πρέπει να μετρηθούν αποστάσεις έως 26 mm χωρίς επαφή και φθορά.
Η διαδικασία...

Επαγωγικοί αισθητήρες - Αισθητήρες δαχτυλίδι και για σωλήνα

Αισθητήρες δακτυλίου και σωλήνα

Οι στατικοί αισθητήρες δακτυλίων και σωλήνων λειτουργούν όπως οι επαγωγικοί αισθητήρες. Παράγουν ένα σήμα εξόδου όταν υπάρχει μέταλλο στη ζώ...