Χωρητικοί αισθητήρες - Για χρήση σε επικίνδυνες περιοχές

ifm electronic GmbH

Χωρητικοί αισθητήρες - Για χρήση σε επικίνδυνες περιοχές της ifm electronic GmbH

Χρήση σε περιοχές με κίνδυνο έκρηξης

Οι αισθητήρες για περιοχές με εκρηκτικές σκόνες των κατηγοριών 3G/3D πρέπει να ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις. Στους αισθητήρες πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα κινδύνου με την εφαρμογή ειδικών διαδικασιών ελέγχου. Τα επιλεγμένα υλικά και η ειδική κατασκευή του αισθητήρα εξασφαλίζουν, ότι ακόμα και κατά τη μακροχρόνια χρήση διατηρείται η ασφάλεια από αναφλέξιμη ενέργεια. Έτσι αυξάνεται σημαντικά η ασφάλεια της εγκατάστασης.
Οι αισθητήρες Namur των κατηγοριών 1G/1D μπορούν να συνδεθούν σε εγγενώς ασφαλή κυκλώματα. Η σύνδεση στους απαιτούμενους διαχωριστικούς ενισχυτές μεταγωγής ifm πραγματοποιείται με κονέκτορες της σειράς ecolink ENC.

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αισθητήρες χωρητικότητας

Οι χωρητικοί διακόπτες προσέγγισης χρησιμεύουν για την ανίχνευση αντικειμένων εξ αποστάσεως. Αντίθετα από τους επαγωγικούς, που αναγνωρίζουν μόνο μεταλλικά αντικείμενα, οι χωρητικοί αισθητήρες ανιχνεύ...
Αισθητήρες χωρητικότητας
Δεν υπάρχει περιγραφή για αυτό το προϊόν στα Ελληνικά. Διαβάστε την περιγραφή στα Αγγλικά ή επικοινωνήστε με την εταιρεία.

Με IO-Link

Οι χωρητικοί αισθητήρες ανιχ...

Αισθητήρες AC/DC

Οι χωρητικοί αισθητή...


Τύπος M12

Οι χωρητικοί αισθητήρες τ&...

Διεύθυνση
Friedrichstrasse 1
45128
Essen
Nordrhein-Westfalen
Γερμανία
Τύπος επιχείρησης
Κατασκευαστής
Περιοχές εξαγωγών
Παγκόσμια
Πιστοποιητικά
ISO/IEC 27001:2013
ISO 9001 : 2015
Σύσταση
1969
Διοίκηση
Michael Marhofer
Stefan von der Bey
Simon Evans
Steffen Fischer
Volker Jahns
Dr. Dirk Kristes
Karls Milz
Thorben Petersen
Thorsten Redder
Stefan Schneider
Ludger Tismer
Εργαζόμενοι
7000
Social Media

Σχετικά με ifm electronic GmbH

Μέτρηση και έλεγχος - Από την ίδρυση της εταιρείας το 1969, η ifm electronic gmbh προσανατολίζεται διαρκώς στη βελτιστοποίηση των τεχνικών διεργασιών σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες. Η ifm είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο στον κλάδο του βιομηχανικού αυτοματισμού. Περισσότεροι από 4.800 εργαζόμενοι σε πάνω από 70 χώρες αναπτύσσουν και παρέχουν λύσεις για περίπου 100.000 πελάτες στην κατασκευή μηχανών και σε άλλες βιομηχανίες. Συνεπώς, το 2012 η ifm μπόρεσε να επιτύχει κύκλο εργασιών ύψους € 615 εκατ.