Αισθητήρες υπερήχων - Σχεδίασης Μ18 κύβος σε μεταλλικό περίβλημα

ifm electronic GmbH

Αισθητήρες υπερήχων - Σχεδίασης Μ18 κύβος σε μεταλλικό περίβλημα της ifm electronic GmbH

Αισθητήρες υπερήχων - Τύπος M18 Cube σε μεταλλικό περίβλημα

Οι αισθητήρες υπερήχων χρησιμεύουν στην αξιόπιστη ανίχνευση θέσης και στην ακριβή και συνεχή μέτρηση απόστασης στερεών, κονιωδών και υγρών μέσων. Μεταδίδουν και λαμβάνουν κύματα μεταγωγής στην περιοχή υπερήχων. Το αντικείμενο προς καταγραφή αντανακλά τα ηχητικά κύματα και μέσω μέτρησης χρόνου πτήσης υπολογίζεται η απόσταση. Η ανίχνευση χωρίς επαφή πραγματοποιείται ανεξάρτητα από το χρώμα, τη διαφάνεια, την κατάσταση της επιφάνειας ή τον βαθμό ανάκλασης του αντικειμένου. Αυτό σημαίνει ότι είναι εφικτή η αξιόπιστη ανίχνευση για παράδειγμα των διάφανων συσκευασιών στον τομέα της τεχνολογίας συσκευασιών, ή των διάφανων πλαστικών δίσκων στη βιομηχανία τροφίμων.
Ακόμα και σε συνθήκες περιβάλλοντος με έντονη ρύπανση, σκόνη ή νέφος, οι συσκευές ανιχνεύουν τα αντικείμενα αξιόπιστα και χωρίς σφάλματα.
Οι αισθητήρες υπερήχων ifm προσφέρουν με τη συμπαγή κατασκευή τους μια ιδιαίτερα μικρή τυφλή περιοχή, μεγάλες αποστάσεις ανίχνευσης και υψηλή ανάλυση. Ο ορθογωνικός τύπος UG Cube σχεδιάστηκε για την τοποθέτηση σε εφαρμογές με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο. Χάρη στο πλευρικό σπείρωμα M18 και στον καθοδικό κονέκτορα, ο τύπος αυτός ενδείκνυται τέλεια για τη χρήση σε συστήματα μεταφοράς.
Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει συσκευές με προγραμματιζόμενη έξοδο μεταγωγής και αναλογική έξοδο. Η ρύθμιση της λειτουργίας εξόδου, των σημείων μεταγωγής και της περιοχής μέτρησης πραγματοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου απευθείας στη συσκευή.

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Υπερηχητικοί αισθητήρες

Υπερηχητικοί αισθητήρες
Δεν υπάρχει περιγραφή για αυτό το προϊόν στα Ελληνικά. Διαβάστε την περιγραφή στα Αγγλικά ή επικοινωνήστε με την εταιρεία.
Υπερηχητικοί αισθητήρες
Δεν υπάρχει περιγραφή για αυτό το προϊόν στα Ελληνικά. Διαβάστε την περιγραφή στα Αγγλικά ή επικοινωνήστε με την εταιρεία.
  • Ρυθμιζόμενο εύρος λοβού ηχητικής δέσ...
Διεύθυνση
Friedrichstrasse 1
45128
Essen
Nordrhein-Westfalen
Γερμανία
Τύπος επιχείρησης
Κατασκευαστής
Περιοχές εξαγωγών
Παγκόσμια
Πιστοποιητικά
ISO/IEC 27001:2013
ISO 9001 : 2015
Σύσταση
1969
Διοίκηση
Michael Marhofer
Stefan von der Bey
Simon Evans
Steffen Fischer
Volker Jahns
Dr. Dirk Kristes
Karls Milz
Thorben Petersen
Thorsten Redder
Stefan Schneider
Ludger Tismer
Εργαζόμενοι
7000
Social Media

Σχετικά με ifm electronic GmbH

Μέτρηση και έλεγχος - Από την ίδρυση της εταιρείας το 1969, η ifm electronic gmbh προσανατολίζεται διαρκώς στη βελτιστοποίηση των τεχνικών διεργασιών σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες. Η ifm είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο στον κλάδο του βιομηχανικού αυτοματισμού. Περισσότεροι από 4.800 εργαζόμενοι σε πάνω από 70 χώρες αναπτύσσουν και παρέχουν λύσεις για περίπου 100.000 πελάτες στην κατασκευή μηχανών και σε άλλες βιομηχανίες. Συνεπώς, το 2012 η ifm μπόρεσε να επιτύχει κύκλο εργασιών ύψους € 615 εκατ.