Κατάλογος
Κατάλογος

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Σύστημα πλήρωσης με τεχνολογία ζύγισης (FLUX-FILL WT) της FLUX-GERÄTE GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Με το ημιαυτόματο σύστημα πλήρωσης FLUX-FILL WT, τα υγρά χαμηλού ιξώδους έως παχύρρευστου καθώς και τα αφρώδη υγρά μπορούν να πληρωθούν γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Το σύστημα λειτουργεί με τεχνολογία βαθμονομημένης ζύγισης και επιτρέπει έτσι την πλήρωση σύμφωνα με τη γερμανική οδηγία για την προσυσκευασία (FertigPackV).

Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης προγραμμάτων πλήρωσης διευκολύνει την πλήρωση υγρών σε μια μεγάλη ποικιλία δοχείων με διαφορετικές, αυτόματα εκτελούμενες μεθόδους πλήρωσης, όπως η υπερπλήρωση, η υποπλήρωση και η υποπλήρωση. Η πλήρωση μέσω χονδρικής και λεπτής δοσομέτρησης εξασφαλίζει τη συμμόρφωση με τις ελάχιστες ποσότητες και ελαχιστοποιεί την ακούσια υπερπλήρωση. Αυτό καθιστά το σύστημα ιδιαίτερα κατάλληλο για την πλήρωση παρτίδων δοχείων μικρού και μεσαίου μεγέθους, με και χωρίς αλλαγή δοχείων - για εσωτερική χρήση καθώς και για πωλήσεις.

Σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα από τη σειρά αντλιών και εξαρτημάτων FLUX, η πλευρά τροφοδοσίας μπορεί επίσης να σχεδιαστεί βέλτιστα για την εφαρμογή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να διαμορφωθεί μια συμπαγής, ημιαυτόματη γραμμή πλήρωσης από το σύστημα πλήρωσης και τα εξαρτήματα τροφοδοσίας.

Ερώτηση προϊόντος