Κατάλογος
Κατάλογος

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Αντλίες τροφίμων (FLUX FOOD) της FLUX-GERÄTE GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Η σειρά αντλιών με το σύμβολο του γυάλινου πιρουνιού

Οι αντλίες FLUX FOOD πληρούν τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Συμμορφώνονται με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1935/2004 και τον κανονισμό "Πλαστικά" (ΕΕ) 10/2011 και επιτρέπεται να φέρουν το σύμβολο του γυάλινου πιρουνιού.

Η σειρά FLUX FOOD
Η σειρά FLUX FOOD περιλαμβάνει τις αντλίες βαρελιών και δοχείων FP 427 FOOD και FP 430 FOOD και την έκκεντρη σπειροειδή αντλία F 560 FOOD. Όλες οι αντλίες FOOD είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών από τη μεταφορά υγρών χαμηλού έως υψηλού ιξώδους και είναι εύκολο να αποσυναρμολογηθούν και να καθαριστούν. Επιπλέον, η βαρελοειδής αντλία FP 430 FOOD διαθέτει προστασία από έκρηξη για τη μεταφορά αλκοολών.

Πλεονεκτήματα

  • Πιστοποιημένη για επαφή με τρόφιμα σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς της ΕΕ
  • Επίσης πιστοποιημένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του FDA (για την αγορά των ΗΠΑ)
  • Διατίθεται επίσης αντλία βαρελιών με προστασία από εκρήξεις
    Εύκολη αποσυναρμολόγηση και καθαρισμός

αντλίες 3-A για την αγορά των ΗΠΑ
Σε αντίθεση με τον κανονισμό της ΕΕ και τις απαιτήσεις του FDA, η πιστοποίηση σύμφωνα με τα υγειονομικά πρότυπα 3-A που απαιτούνται για τις ΗΠΑ επικεντρώνεται επίσης σε ειδικές απαιτήσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό της αντλίας. Ήδη από το 1995, η FLUX προσφέρει αντλίες των σειρών F 427 και F 560, οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις του FDA και είναι πιστοποιημένες κατά 3-A.

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος