Κατάλογος
Κατάλογος

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Επιστροφή στη λίστα

Σύστημα θερμικού προφίλ Datapaq® Food Tracker® της FLUKE Process Instruments GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Τα συστήματα προφίλ θερμοκρασίας Datapaq® Food Tracker® αποτελούνται από έναν καταγραφέα δεδομένων, ένα προστατευτικό θερμικό φράγμα και το λογισμικό Insight. Με ένα σύστημα Datapaq, μπορείτε να εγγυηθείτε την ποιότητα και την ασφάλεια των μαγειρεμένων κρεάτων, των πουλερικών, των προϊόντων αρτοποιίας και των έτοιμων προς κατανάλωση γευμάτων σας.

Τα συστήματα Datapaq, σχεδιασμένα για να αντέχουν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα, ταξιδεύουν μέσα στο φούρνο ή την κατάψυξη μαζί με το τρόφιμο, πραγματοποιώντας πλήρη καταγραφή των θερμοκρασιών του προϊόντος. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία του προϊόντος σε ολόκληρο τον κύκλο μαγειρέματος/κατάψυξης είτε σε στατικούς είτε σε μεταφερόμενους φούρνους, καθώς και σε ατμομάγειρες, φριτέζες με βαθύ λίπος και καταψύκτες.

Λογισμικό Food Tracker Insight

Χρησιμοποιήστε το λογισμικό Insight για να μετατρέψετε τα ακατέργαστα δεδομένα σε ουσιαστικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων άμεσων αναφορών σχετικά με τη θνησιμότητα. Τεκμηριώστε τη διαδικασία σας για την αύξηση της παραγωγικότητας, καθώς και την επίσημη τεκμηρίωση, όπως το HACCP. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Ανάλυση διαδικασίας: Υπολογίστε αυτόματα όλα τα κρίσιμα σημεία ελέγχου της διαδικασίας για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις του HACCP.
Υπολογισμοί θνησιμότητας & αναφορές: Χρησιμοποιήστε ακριβείς υπολογισμούς θνησιμότητας για τον κίνδυνο μικροοργανισμών στη συγκεκριμένη διαδικασία και το προϊόν σας (τιμή Fo), διασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμά σας είναι της υψηλότερης ποιότητας.
Βελτιστοποίηση διεργασίας & εύρεση βλαβών: Εντοπίστε γρήγορα την ακριβή θέση των θερμών ή ψυχρών σημείων στο φούρνο, ελαχιστοποιώντας την απώλεια παραγωγής.
Αναφορές: Δημιουργήστε πιστοποιημένες και ανιχνεύσιμες αναφορές προφίλ για να ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες τεκμηρίωσης επικύρωσης HACCP.
Παρακολούθηση: Παρατηρήστε στον υπολογιστή σας την ακριβή στιγμή που το προϊόν σας φτάνει στην απαιτούμενη ασφαλή θερμοκρασία μαγειρέματος.

Καταγραφέας δεδομένων MultiPaq21

Ο καταγραφέας δεδομένων MultiPaq21 διαθέτει έως και οκτώ κανάλια (τύπου T ή K), επιτρέποντάς σας να συλλέγετε θερμοκρασίες προϊόντος και περιβάλλοντος από έως και οκτώ σημεία ταυτόχρονα. Χρησιμοποιώντας εύκαμπτα καλώδια θερμοζεύγους, οι αισθητήρες θερμοκρασίας μπορούν να τοποθετηθούν με ακρίβεια μέσα στο προϊόν, στην επιφάνεια ή στον αέρα. Μπορούν να καταγράφουν θερμοκρασίες χωρίς ο καταγραφέας δεδομένων ή η μάζα του να επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά απόκρισης των αισθητήρων και, συνεπώς, την ακρίβεια των μετρήσεων.

Ο καταγραφέας δεδομένων έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις πιο αντίξοες εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων και έχει βαθμό προστασίας IP67 με ειδικές αδιάβροχες συνδέσεις θερμοζεύγους που προστατεύουν από ατμό, ντους νερού και διαδικασίες συνήθους καθαρισμού. Ο καταγραφέας θα αποθηκεύσει έως και οκτώ προφίλ προτού χρειαστεί να γίνει λήψη.

Θερμικά φράγματα
Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία μόνωσης που χρησιμοποιείται στο "μαύρο κουτί" ενός αεροσκάφους, τα θερμικά φράγματα Datapaq στεγάζονται σε ένα ανθεκτικό περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα, σχεδιασμένο να αντέχει για πολλά χρόνια. Τα θερμικά φράγματα Datapaq μπορούν να αντέξουν στα πιο σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα μαγειρέματος, όπως το μαγείρεμα με ατμό, το ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία μεγάλης διάρκειας ή ακόμη και το τηγάνισμα με φλας, όπου ολόκληρο το σύστημα βυθίζεται στο λάδι.

Σε αντίθεση με άλλα εμπορικά συστήματα, δεν υπάρχει ανάγκη προστασίας του καταγραφέα δεδομένων στο εσωτερικό του προϊόντος σας. Δεδομένου ότι το φράγμα μπορεί να τοποθετηθεί μακριά από το προϊόν, τα χαρακτηριστικά θέρμανσης του προϊόντος δεν θα επηρεαστούν από τον εξοπλισμό παρακολούθησης.

Θερμοστοιχεία

Τα θερμοστοιχεία (τύπου T ή K) παρέχονται με στεγανά βύσματα και επιχρυσωμένες συνδέσεις, ώστε να εξασφαλίζεται η διαβάθμιση IP67 του καταγραφικού. Η αξιοπιστία και η ακρίβεια είναι εγγυημένες στα πιο εχθρικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένου του ατμού, του νερού και της συμπύκνωσης. Τα θερμοστοιχεία μπορούν να αναμειγνύονται, να συνδυάζονται και να εναλλάσσονται ανάλογα με τον τύπο της διεργασίας και του προϊόντος. Τα μήκη των καλωδίων θερμοστοιχείων μπορούν επίσης να προσαρμοστούν ώστε να ανταποκρίνονται στις ακριβείς απαιτήσεις της διεργασίας.

Αξεσουάρ

Για να συμπληρώσει τη σκιαγράφηση θερμοκρασιακών προφίλ επεξεργασίας τροφίμων, η Datapaq προσφέρει μια ποικιλία αξεσουάρ, όπως:

Το σύστημα ραδιοτηλεμετρίας Food Trackerσας επιτρέπει να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στο προϊόν σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θερμικής επεξεργασίας. Μπορείτε να συγκρίνετε τις πραγματικές θερμοκρασίες του προϊόντος με τις προδιαγραφές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και να βελτιστοποιήσετε τους χρόνους του κύκλου. Για λεπτομερείς πληροφορίες, κατεβάστε το φυλλάδιο Food Tracker Radio Telemetry System.

Το Food Tray and Jigεγγυάται την επαναληψιμότητα του προφίλ σε διεργασίες με μεταφορικό μέσο. Ο δίσκος τροφίμων μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να σταματήσει η γραμμή μεταφοράς ή να διαταραχθεί η παραγωγή. Οι δίσκοι τροφίμων είναι σχεδιασμένοι για μικρά προϊόντα, όπως τα nuggets κοτόπουλου. Το Thermocouple Jig είναι σχεδιασμένο για ευρείες διεργασίες με μεταφορικό μέσο, όπως μεγάλοι φούρνοι αρτοποιίας. Για λεπτομερείς πληροφορίες, κατεβάστε το φυλλάδιο Food Tray and Jig.

Ο αισθητήρας υγρασίας μετρά την υγρασία, καθώς και τη θερμοκρασία σε διεργασίες έως 200°C/400°F. Αυτός ο αισθητήρας είναι ιδανικός για εφαρμογές αρτοποιίας, όπως η δοκιμασία/απόδειξη, και επίσης όπου οι μετρήσεις υγρασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην επικύρωση του ελέγχου του φούρνου, τη βελτιστοποίηση των αποδόσεων και τη βελτίωση της ποιότητας. Για λεπτομερείς πληροφορίες, κατεβάστε το φυλλάδιο Humidity Sensor (Αισθητήρας υγρασίας).

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας

Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας (Raynger 3i Plus)

Το φορητό υπέρυθρο θερμόμετρο υψηλής θερμοκρασίας Raytek® Raynger 3i Plus έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις απόδοσης διεργασιών σε πολλές βιομηχανικές εφαρμογές, συμπεριλαμβ...

Συστήματα προφίλ θερμικής επεξεργασίας φούρνου Datapaq®

Το Datapaq Furnace Tracker for Metals Heat Treating από την Fluke Process Instruments διαθέτει τον καταγραφέα δεδομένων Datapaq TP6, επιλογή θερμικού φράγματος (Datapaq TB40 ή TB49), θερμοστοιχεία...

Συστήματα έρευνας ομοιομορφίας θερμοκρασίας φούρνου Datapaq®

Το σύστημα Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) της Fluke Process Instruments διαθέτει την επιλογή καταγραφέα δεδομένων (TP6 ή XDL12), την επιλογή θερμικού φράγματος (TB45 ή...

Συστήματα φούρνων Datapaq® για μέτρηση προφίλ θερμοκρασίας

Τα Συστήματα ειδικού προφίλ Datapaq Furnace Tracker από την Fluke Process Instruments διαθέτουν τους καταγραφείς δεδομένων Datapaq TP6 και Datapaq DP5, εκατοντάδες θερμικά φράγματα ειδικών εφαρμογώ...

Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Η Datapaq® προσφέρει το σύστημα Oven Tracker® XL2, την τελευταία γενιά συστημάτων Oven Tracker για στιβαρή, ολοκληρωμένη, έξυπνη και εύχρηστη σκιαγράφηση προφίλ θερμοκρασίας φούρνου

<...