Κατάλογος
Κατάλογος

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Ιμάντες πρόσδεσης για τη μεταφορά οχημάτων (TensionController) της Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Κρατάει με ασφάλεια και προστατεύει το σύστημα

Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη δομή της επιφάνειας, το TensionController είναι εξαιρετικά αντιολισθητικό. Ταυτόχρονα, η εσωτερική επίστρωση ολίσθησης εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες για βέλτιστη μετάδοση της δύναμης καθώς και ήπια, ομοιόμορφη φόρτιση της επιφάνειας του αυλακιού της λωρίδας του μεταφορέα οχημάτων. Η ειδική ιδιότητα ολίσθησης σημαίνει επίσης ότι ο ιμάντας πρόσδεσης (35 mm ή 50 mm) μπορεί να περάσει γρήγορα μέσα από τον εύκαμπτο σωλήνα του ελεγκτή κατά τη διάρκεια της σπείρωσης και της τοποθέτησης.

Τα συστήματα (TensionController και ιμάντας πρόσδεσης) είναι εξοπλισμένα με ιμάντες από πολυεστέρα (επιμήκυνση <4%) ως στάνταρ και με ίνες υψηλής απόδοσης UHMW-PE (επιμήκυνση <1,5%) στην έκδοση premium. Ένα μείγμα και των δύο υλικών (επιμήκυνση <2,5%) θα ήταν επίσης δυνατό. Το UHMW-PE υποστηρίζει τις καλές ιδιότητες ολίσθησης του TensionController και εξασφαλίζει έτσι μια ακόμη πιο βέλτιστη κατανομή της δύναμης προέντασης και μια θετική επίδραση στην επαναφορά. Επιπλέον, ανάλογα με την προσωπική προτίμηση και την εφαρμογή, μπορεί να γίνει επιλογή μεταξύ ενός περιστρεφόμενου περιστρεφόμενου γάντζου 360° ή ενός γάντζου προφίλ. Το σύστημα αναπτύχθηκε σύμφωνα με την οδηγία VDI 2700, φύλλα 8.1 και 8.2, είναι πιστοποιημένο με GS και συμμορφώνεται με τις οδηγίες φόρτωσης της DAIMLER. Συμπέρασμα: Τα πάντα στην κορυφή.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Συστήματα ασφαλείας φορτώσεων - εκφορτώσεων

Σύστημα στερέωσης φορτίου για πλέγμα χάλυβα οπλισμού

DoUniFlex® Φορτίο χάλυβα οπλισμού Ασφάλιση πλέγματος χάλυβα οπλισμού

Επιτέλους, μεταφορά χάλυβα οπλισμού με ασφάλεια!

Η ορθή διασφάλιση του φορτίου των πλεγμάτων οπλισμού ήτα...