Κατάλογος
Κατάλογος

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Σύστημα ασφαλείας κύλισης της Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Το σύστημα ασφάλισης καρουλιών Dolezych αναπτύχθηκε ειδικά για την ασφάλιση στρογγυλών φορτίων, όπως καρούλια, σωλήνες και άξονες. Αυτά μπορούν να στερεωθούν γρήγορα και εύκολα με το σύστημα ασφάλισης με κυλίνδρους για μεταφορά στο δρόμο με λίγη προσπάθεια.

Το σύστημα αποτελείται από μια διάτρητη ράγα και δύο σφήνες στερέωσης. Οι σφήνες αποτελούνται από την επιφάνεια έδρασης και την επιφάνεια στήριξης. Αυτή η μέθοδος συναρμολόγησης καθιστά εύκολη και απλή την τοποθέτηση και την αλλαγή των σφηνών, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στη διάτρητη ράγα. Αυτό καθιστά δυνατή τη μεταφορά φορτίων διαφορετικών διαμέτρων. Οι σφήνες είναι επίσης εξοπλισμένες με μια πρόσθετη διάταξη ασφαλείας για να μην μπορούν να βγουν από τη διάτρητη ράγα κατά τη μεταφορά. Το σύστημα ασφάλισης με κυλίνδρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά μήκος και κατά πλάτος στην περιοχή φόρτωσης. Σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μονάδας μεταφοράς, το σύστημα αυτό δεν είναι συνδεδεμένο με κάποια συγκεκριμένη θέση στο χώρο φόρτωσης.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης δόθηκε μεγάλη σημασία στη γρήγορη εφαρμογή και τον εύκολο χειρισμό, λαμβάνοντας υπόψη τους κανονισμούς για την ασφάλιση φορτίου που απαιτούνται από το VDI 2700 ff για μεταφορές, π.χ. ρολών χαρτιού με σκληρή περιτύλιξη, πηνίων, τυμπάνων καλωδίων κ.λπ. Λόγω του υλικού υψηλής ποιότητας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών φορτίων.

Η πρόσθετη ασφάλιση με κατάλληλους ιμάντες πρόσδεσης, με τη βοήθεια της ασφάλισης του φορτίου με δύναμη ή με τη βοήθεια της ασφάλισης του φορτίου με μορφή, ή με το συνδυασμό αυτών των δύο μεθόδων, παρέχει πολύ καλή ασφάλιση του φορτίου.

Τα πλεονεκτήματά σας:
  • ασφαλίζει τύμπανα καλωδίων με βάρος έως 20.000 kg (χρήση 2 ραγών)
  • γρήγορη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση λόγω χαμηλού ιδίου βάρους
  • εγκεκριμένο από την TÜV Nord

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Μέσα ασφάλισης για φορτία

Δίχτυα πρόσδεσης

Προσαρμοσμένη ασφάλεια για κάθε τύπο οχήματος

Τα δίχτυα ασφάλισης φορτίου DoKEP είναι πρακτικοί βοηθοί για την τέλεια ασφάλιση φορτίου σε βαγόνια, φορτηγά, ρυμουλκούμενα ή φορτηγά. Με το Do...

Σφιγκτήρες φορτίου με καστάνια

Το αποκορύφωμα: Μια νέα αρχή σχεδιασμού

Το μυστικό της μέχρι σήμερα μοναδικής αναλογίας μεταξύ της διαδρομής σύσφιξης και του συνολικού μήκους βρίσκεται στο σχεδιασμό του σφιγκτήρα φορτίου...