Κατάλογος
Κατάλογος

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Επιστροφή στη λίστα

Καλώδιο σύνδεσης/καλώδιο σύνδεσης της ifm electronic GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Υποδοχές
Οι υποδοχές χρησιμοποιούνται γενικά στην τεχνολογία αυτοματισμού για τη σύνδεση αισθητήρων και ενεργοποιητών με συνδετήρες σε κουτιά διανομής.

Ακόμη και όταν στερεώνονται με το χέρι, εξασφαλίζεται μια τέλεια και διαρκής στεγανοποίηση των συνδέσεων αισθητήρων και ενεργοποιητών. Το ενσωματωμένο ακροδέκτη προστατεύει τον δακτύλιο Ο-ring από την καταστροφή που προκαλείται από ένα υπερβολικά σφιγμένο παξιμάδι σύνδεσης. Ακόμη και σε σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα, οι σύνδεσμοι προστατεύονται από ακούσια χαλάρωση με ειδική προστασία από κραδασμούς. Ορισμένοι τύποι είναι εξοπλισμένοι με εξαιρετικά ορατές λυχνίες LED για την ένδειξη της λειτουργίας και της κατάστασης μεταγωγής.

Το παξιμάδι από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας και τα υλικά στεγανοποίησης για τρόφιμα

χαρακτηρίζουν τις υποδοχές ecolink EVT και EVF για χρήση σε χώρους υγιεινής και υγρούς χώρους. Οι πρίζες είναι ανθεκτικές σε συχνό καθαρισμό υψηλής πίεσης με επιθετικά καθαριστικά μέσα. Χάρη στο ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και την αναισθησία τους στις γρήγορες μεταβολές της θερμοκρασίας, είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Βύσματα καλωδίων
Τα βύσματα καλωδίων χρησιμοποιούνται συχνά για τη σύνδεση αισθητήρων και ενεργοποιητών με ακροδέκτες σύνδεσης σε κουτιά διαχωρισμού ή μονάδες στην τεχνολογία αυτοματισμού.

Ακόμη και όταν στερεώνονται με το χέρι, εξασφαλίζεται μια τέλεια και διαρκής στεγανοποίηση των συνδέσεων διαχωρισμού και μονάδων. Προσφέρουν υψηλή προστασία από την εισροή υγρασίας και υψηλή αντοχή των υλικών σε επιθετικά υγρά.

Τα βύσματα καλωδίων ecolink EVT και EVF είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για χρήση σε χώρους υγιεινής και υγρούς χώρους. Είναι ανθεκτικά σε συχνό καθαρισμό υψηλής πίεσης με επιθετικά καθαριστικά μέσα. Χάρη στο ευρύ φάσμα θερμοκρασιών τους και την αναισθησία τους στις γρήγορες μεταβολές της θερμοκρασίας, οι τάπες καλωδίων είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Καλώδια βραχυκύκλωσης
Τα καλώδια βραχυκύκλωσης διαθέτουν ένα βύσμα και μια υποδοχή. Χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση αισθητήρων σε κουτιά διαχωριστών και μονάδες.

Εξασφαλίζουν αξιόπιστη και μόνιμη στεγανοποίηση των συνδέσεων αισθητήρων και διαχωριστών ακόμη και όταν τοποθετούνται χωρίς εργαλεία. Το ενσωματωμένο ακροδέκτη προστατεύει τον δακτύλιο Ο από την καταστροφή που προκαλείται από υπερβολικά σφιγμένο παξιμάδι σύνδεσης. Ακόμη και σε σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα, οι σύνδεσμοι προστατεύονται από ακούσια χαλάρωση με ειδική προστασία από κραδασμούς. Ορισμένοι τύποι είναι εξοπλισμένοι με εξαιρετικά ορατές λυχνίες LED για την ένδειξη της λειτουργίας και της κατάστασης μεταγωγής.

Το παξιμάδι από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας και τα υλικά στεγανοποίησης για τρόφιμα

χαρακτηρίζουν τα καλώδια βραχυκυκλωμάτων ecolink EVT και EVF για χρήση σε χώρους υγιεινής και υγρούς χώρους. Τα καλώδια ζεύξης είναι ανθεκτικά σε συχνό καθαρισμό υψηλής πίεσης με επιθετικά καθαριστικά μέσα. Χάρη στο ευρύ φάσμα θερμοκρασιών τους και την αναισθησία τους στις γρήγορες μεταβολές της θερμοκρασίας, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Συνδετήρες

Συνδετήρες (IO-Link)

Μονάδα ασφαλείας για IO-Link
8 ασφαλείς είσοδοι OSSD
4 ισχυρές έξοδοι με ξεχωριστή τροφοδοσία 24 V
Τηλεγράφημα PROFIsafe με σήραγγα μέσω IO-Link
Ασφάλεια έως SIL 3 και PLe
...