Κατάλογος
Κατάλογος

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Σύστημα σωλήνων επίπεδης πλατφόρμας (WJC Combination ) της Perndorfer Maschinenbau KG

Ερώτηση προϊόντος  

Αυτό το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο για σχεδόν κάθε εργασία κοπής, επειδή συνδυάζει με χρήσιμο τρόπο τα πλεονεκτήματα ενός κόφτη σωλήνων Perndorfer με μια επίπεδη επιφάνεια. Η κοπή σωλήνων διαθέτει κινητά πλαίσια, τα οποία διευκολύνουν τη φόρτωση και βοηθούν στην κοπή.

Διαθέσιμα μεγέθη κατόπιν αιτήματος.

Ο ενσωματωμένος αυτόματος ρυθμιστής στάθμης νερού καθιστά δυνατή την κοπή σωλήνων κάτω από το νερό. Η διαδικασία κοπής είναι αθόρυβη, καθαρή και ιδιαίτερα ήπια για την άλλη πλευρά του σωλήνα.
Το σύστημα σύσφιξης με κινητήρα είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το σκληρό λειαντικό περιβάλλον νερού να μην μπορεί να το βλάψει.

Το μηχάνημα μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με διάφορες κεφαλές κοπής.

Εκτός από την πραγματοποίηση λοξών κοπών στην επίπεδη κλίνη και την κοπή εξαρτημάτων με ελεύθερες μορφές, μια κεφαλή κοπής ±60° ή πλήρους 3D επιτρέπει την πραγματοποίηση διαγώνιων κοπών στο σωλήνα.

Η απομάκρυνση της λάσπης εξασφαλίζει την αξιόπιστη απομάκρυνση της λάσπης κοπής τόσο από την επίπεδη κλίνη όσο και από τη λεκάνη κοπής του σωλήνα.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Μηχανές Κοπής Σωλήνων

Μηχανές Κοπής Σωλήνων (WSS Tube 650/6000 )

Αυτή η μηχανή 6 αξόνων έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Η μεταβλητή κεφαλή σύσφιξης επιτρέπει την αλλαγή του υλικού κοπής χωρίς επανεξοπλισμό. Τα αυτόματα ελεγχόμενα πλαίσια απλοποιούν τη διαδικασί...

Μηχανές Κοπής Σωλήνων (WJC Tube 4000/6000)

Πρόκειται για ένα σύστημα για τις εφαρμογές εκείνες όπου το εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα δεν μπορεί να υποστεί καμία ζημιά. Η τομή γίνεται από το εσωτερικό προς το εξωτερικό, γεγονός που αποτρέπει τη...

Μηχανές Κοπής Σωλήνων (Tube 400/1500)

Μια συμπαγής μηχανή κοπής σωλήνων με περιστρεφόμενη μονάδα για την κοπή μικρότερων σωλήνων με διάμετρο έως 400 mm. Το αυτόματα ρυθμιζόμενο στήριγμα σωλήνων καθιστά δυνατή την κοπή πολλών τμημάτων σωλή...