Κατάλογος
Κατάλογος

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Επιστροφή στη λίστα

Φούσκες της HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Για εφαρμογές με ειδικές απαιτήσεις προσφέρουμε επίσης φυσούνα από μαλακό PVC, δίσκους από καουτσούκ
ή επικαλυμμένα υφάσματα.

Οι φυσούνες από μαλακό PVC είναι ανθεκτικές στα λάδια, τα αλκάλια και τα οξέα, καθώς και στο νερό και τη σκόνη. Ως μορφοποιημένα εξαρτήματα για την οικονομική παραγωγή, πρέπει να κατασκευάζεται μια ελάχιστη ποσότητα ή να υπάρχει κατάλληλη μορφή.

Τα φυσερά από ελαστικούς δίσκους είναι της υψηλότερης ποιότητας και οπτικά τα πιο ελκυστικά προστατευτικά καλύμματα για έμβολα και άξονες. Είναι απολύτως στεγανά. Δεδομένου ότι κάθε ελαστικός δίσκος βρίσκεται επίπεδος πάνω στον άλλο, επιτυγχάνονται άριστες διαστάσεις συμπίεσης.

Οι ελαστικοί δίσκοι-φούσκες συνιστώνται για χρήση εάν οι φούσκες υπόκεινται ιδιαίτερα σε έντονη φθορά, σε συνθήκες υψηλής πίεσης ή σε υψηλές θερμοκρασίες έως 200°C. Τυπικά πεδία εφαρμογής είναι οι ράβδοι εμβόλου με υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος ή οι άξονες καρντάν. Οι υφασμάτινοι φυσητήρες αποτελούνται από μια πολυστρωματική δομή με ειδική επίστρωση.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Φούσκες

Φούσκες (ELASTIC)

Τα ΕΛΑΣΤΙΚΑ Φουγάρα χρησιμοποιούνται συνήθως για την προστασία μηχανών και συσκευών από συντρίμμια και θραύσματα. Χρησιμοποιούνται επίσης σε πολλές παραλλαγές για την ασφάλεια στην εργασία. Τα ELASTIC...

Φούσκες

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της σειράς είναι τα ελάσματα, τα οποία είναι προσαρτημένα στο άνω άκρο των πτυχών. Ενισχύουν επιπλέον το φυσερό και το προστατεύουν από καυτά ή αιχμηρά κομμάτια. Χ...

Φούσκες

Οι σύγχρονες εργαλειομηχανές γίνονται όλο και πιο συμπαγείς, αφήνοντας λιγότερο χώρο στη μηχανή για προστατευτικά καλύμματα.

Με τα φυσητήρες W ικανοποιούμε δύο σημαντικές απαιτήσεις από...