Κατάλογος
Κατάλογος

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Επιστροφή στη λίστα

Καθαριστής αέρα (Mia Air) της HEAB Absaugtechnik GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Τεχνολογία καθαρού αέρα νέας γενιάς Ο καθαριστής αέρα Mia Air είναι σήμερα μία από τις πιο ισχυρές συσκευές σε ολόκληρη την αγορά και πείθει με την κορυφαία τεχνολογία φίλτρων του.
Ο εξοπλισμός φίλτρου αποτελείται από ένα προ-φίλτρο (χειροκίνητος καθαρισμός), ένα υψηλής ποιότητας φίλτρο ενεργού άνθρακα για την απομάκρυνση των οσμών και των πτητικών οργανικών ουσιών και ένα φίλτρο καθαρού χώρου HEPA κατηγορίας H14 με διαχωρισμό 99,995% (απομακρύνει, μεταξύ άλλων, τα μικρότερα σωματίδια όπως λεπτή σκόνη, ιούς και βακτήρια).(απομακρύνει, μεταξύ άλλων, τα μικρότερα σωματίδια
όπως λεπτή σκόνη, ιούς και βακτήρια).

Επιπλέον, η μικροβιακή επίστρωση και το φως UV-C καταστρέφουν ιούς και βακτήρια κάθε είδους από τον αέρα του περιβάλλοντος.
Είναι δυνατή η πολλαπλή αλλαγή αέρα ανά ώρα. (π.χ. περιοχή 100 m² = ο αέρας καθαρίζεται πλήρως 3-4 φορές μέσα σε μία ώρα*) Χάρη στον πρακτικό σχεδιασμό του πίνακα του Mia Air, μπορείτε εύκολα να ελέγχετε ποιες συνθήκες περιβάλλοντος προτιμάτε χειροκίνητα ή με την εφαρμογή για κινητά.

Χάρη στην κινητή χρήση, λόγω των κρυφών κυλίνδρων, το σύστημα φίλτρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευέλικτα στους χώρους σας, όπως αίθουσες συσκέψεων, γραφεία, αίθουσες διδασκαλίας, κυλικεία, εργαστήρια, αίθουσες αναμονής κ.λπ.
. Βελτιστοποιήστε την ποιότητα του αέρα των χώρων σας και ταυτόχρονα μειώστε τον κίνδυνο μόλυνσης από παθογόνους μικροοργανισμούς.
Έχουμε την επαγγελματική λύση για εσάς!
Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους άλλους με το Mia Air!

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Εγκαταστάσεις φίλτρων

Φίλτρο κασέτας (PPF)

Τα συστήματα είναι ακριβώς συντονισμένα για τη διήθηση των λεπτότερων σωματιδίων και σκόνης από τον αέρα που παράγονται σε πολλές διεργασίες κατεργασίας.

Συστήματα ξηρού φίλτρου (ZSPF)

Σύστημα παλμικού φίλτρου σακούλας κυκλώνα HEAB - ZSPF

Το σύστημα παλμικού φίλτρου σακούλας κυκλώνα είναι ιδανικά κατάλληλο για το διαχωρισμό της σκόνης σε πολλούς τομείς εφαρμογής. Σχεδόν ό...