Κατάλογος
Κατάλογος

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Κινητή μονάδα καθαρισμού αέρα για κοινωνικές εγκαταστάσεις (LRA-S) της LK Metallwaren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

99,995 τοις εκατό απαλλαγμένο από ιούς!

Η εμφάνιση της πανδημίας Corona και οι σχετικοί περιορισμοί έφεραν το θέμα του καθαρισμού του αέρα στο επίκεντρο των δημόσιων συζητήσεων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους χώρους όπου βρίσκεται μόνιμα μεγάλος αριθμός ατόμων και όπου ο κίνδυνος μετάδοσης λοιμώξεων από ιούς, βακτήρια ή μικρόβια είναι αντίστοιχα υψηλός.

Ο κινητός καθαριστής αέρα LRA-S της LK Metallwaren προσφέρει αποτελεσματική προστασία από αυτό!

Η απόδοσή του είναι τέτοια που μπορεί να καθαρίσει τον αέρα σε χώρους με μέγεθος έως 60 τετραγωνικά μέτρα και ύψος έως 3,5 μέτρα (π.χ. γραφεία ή αίθουσες διδασκαλίας) για πέντε ώρες. (π.χ. γραφεία ή αίθουσες διδασκαλίας) πέντε φορές την ώρα.
Τριπλό σύστημα φίλτρων με απόδοση 99 %
Ο καθαριστής αέρα LK LRA-S διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα φίλτρων. Αυτό αποτελείται από ένα φίλτρο λεπτών σωματιδίων, ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα κατά των οσμών και ένα φίλτρο μικροσωματιδίων (κλάση φίλτρου H14, HEPA)- το τελευταίο καθαρίζει 99,995 τοις εκατό των ιών, βακτηρίων και μικροβίων από τον αέρα του χώρου. Κατά τη διαδικασία, ο αέρας στην περιοχή του δαπέδου αναρροφάται από έναν ενεργειακά αποδοτικό ανεμιστήρα EC, φιλτράρεται και επιστρέφει στο δωμάτιο στην επάνω περιοχή.

Στη λειτουργία αναμονής, ο καθαριστής αέρα μετρά τη συγκέντρωση CO2 του αέρα του δωματίου. Εάν αυτή ανέλθει σε μια τιμή άνω των 800 ppm, μεταβαίνει αυτόματα σε πλήρη λειτουργία.

Ερώτηση προϊόντος