Κατάλογος
Κατάλογος

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

Επιστροφή στη λίστα

Τεχνική μετάδοσης κίνησης της PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Θέλετε να κάνετε τις επίπονες και κουραστικές μεταφορές παρελθόν Στη συνέχεια, αποφορτίστε τους υπαλλήλους σας με τη βοήθεια της ισχυρής μονάδας κίνησης E-Drive!

Η ηλεκτρική μονάδα E-Drive

λειτουργεί ως ένα φιλικό προς το χρήστη στήριγμα κίνησης και μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες συσκευές μεταφοράς. Με

αυτόν τον τρόπο, το E-Drive παρέχει στον συχνά βαριά φορτωμένο εξοπλισμό μεταφοράς ηλεκτρική κίνηση και καθιστά την εσωτερική μεταφορά φορτίων πολύ πιο εύκολη.

Οι σημαντικότερες πληροφορίες για το προϊόν με μια ματιά
  • Ηλεκτρική κίνηση μέσω κινητήρα με γρανάζια 24 V
  • ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου
  • Ταχύτητα οδήγησης: έως 3,6 km/h
  • Χρόνος λειτουργίας: έως 3,5 ώρες
  • Συμπεριλαμβάνεται φορτιστής
  • Συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση
Η προηγμένη μονάδα κίνησης E-Drive επιτρέπει την ηλεκτρική και εργονομική μετακίνηση βαρέων φορτίων με τραπεζοφόρα και φορτηγά πλατφόρμας. Η ισχυρή υποβοήθηση κίνησης συμβάλλει στη γρήγορη και άνετη μεταφορά διαφόρων εργαλείων εργασίας εντός μιας εταιρείας και μειώνει σημαντικά την αντίστοιχη προσπάθεια που απαιτείται για τη μετακίνηση φορτίων.

Το E-Drive αποτελείται από έναν ισχυρό κινητήρα με γρανάζια 24 V με μπαταρία ιόντων λιθίου, συμπεριλαμβανομένου του φορτιστή και ενός φιλικού προς το χρήστη συστήματος ελέγχου με λειτουργία ενός κουμπιού.

Η συμπαγής μονάδα κίνησης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο σταθερούς τροχούς της αντίστοιχης συσκευής μεταφοράς και συνδέεται με τα υπόλοιπα εξαρτήματα του E-Drive μέσω ελάχιστα ορατών καλωδίων.

Ο αποδοτικός οδοντωτός κινητήρας 24 V της ηλεκτρικής μονάδας εξασφαλίζει εύκολη και άνετη μετακίνηση φορτίων έως και 500 kg χάρη στην υψηλή απόδοσή του. Έτσι, το E-Drive επιτρέπει επίσης τη μεταφορά βαρέων φορτίων παρέχοντας παράλληλα τις καλύτερες δυνατές εργονομικές συνθήκες εργασίας.

Η ηλεκτρική μονάδα κίνησης ενεργοποιείται (απενεργοποιείται) μέσω ενός εύχρηστου συστήματος ελέγχου που συνδέεται με το τιμόνι των καροτσιών μεταφοράς της σειράς ERGOTRUCK.

Η ηλεκτρική κίνηση μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί με ένα απλό κτύπημα του καρπού μέσω ενός διακόπτη ενός κουμπιού. Μόλις ενεργοποιηθεί η ηλεκτρική μονάδα κίνησης, η αντίστοιχη συσκευή μεταφοράς μπορεί να κατευθύνεται βαθμιαία προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Ανάλογα με το φορτίο των εμπορευμάτων, το E-Drive μπορεί να επιτρέψει ταχύτητα κίνησης έως και 3,6 km/h. Με αυτόν τον τρόπο, η σύγχρονη ηλεκτρική μονάδα εξασφαλίζει αποτελεσματική εργασία υπό βέλτιστες συνθήκες.

Η plug-in μπαταρία ιόντων λιθίου είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και επιτυγχάνει χρόνο λειτουργίας έως και 3,5 ώρες όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη και ανάλογα με το φορτίο του καροτσιού. Ο φορτιστής για την ισχυρή μπαταρία περιλαμβάνεται ήδη στην τιμή αγοράς και παραδίδεται κατά την παράδοση.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για την τοποθέτηση της ηλεκτρικής μονάδας. Εγκαθιστούμε το E-Drive σε μια συσκευή μεταφοράς της επιλογής σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια κίνησης αμέσως και αποτελεσματικά.

Η αποτελεσματική μονάδα κίνησης E-Drive αποτελεί καινοτομία στις εσωτερικές μεταφορές.

Ερώτηση προϊόντος