Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Καταψύκτες εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Οι καταψύκτες εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας (-80 °C) της Eppendorf συνδυάζουν υψηλή αποθηκευτική ικανότητα με εξοικονόμηση ενέργειας. Δεδομένου ότι η πρόσβαση στη συσκευή γίνεται από πάνω, ο ψυχρός αέρας παραμένει στον καταψύκτη εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας. Έτσι, τα δείγματα είναι ακόμη πιο ασφαλή από ό,τι σε έναν συμβατικό καταψύκτη εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών. Η Eppendorf προσφέρει διάφορες κατηγορίες μεγέθους/όγκου καταψυκτών εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας.

Οι καταψύκτες εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών Eppendorf είναι γνωστοί για την ενεργειακή αποδοτικότητα, την ανθεκτικότητα και την αξιόπιστη, μακροχρόνια διατήρηση των δειγμάτων τους.

- CryoCube FC660: τοίχωμα 130 mm (μόνωση πολυουρεθάνης), συμβατικό ψυκτικό μέσο και ψύξη με αέρα
- CryoCube FC660h: τοίχωμα 130 mm (μόνωση πολυουρεθάνης και πάνελ μόνωσης κενού), φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο (R290/ R170) για 230 V και ψύξη με αέρα

- Innova C585: τοίχωμα 80 mm (μόνωση πολυουρεθάνης και πάνελ μόνωσης κενού), συμβατικό ψυκτικό μέσο και ψύξη με αέρα
- Innova C760: τοίχωμα 80 mm (μόνωση πολυουρεθάνης και πάνελ μόνωσης κενού), συμβατικό ψυκτικό μέσο και ψύξη με αέρα
Πρόσθετα μονωτικά πάνελ καλύπτουν τον εσωτερικό θάλαμο, αυξάνοντας την εξοικονόμηση ενέργειας. ULΚάθε ένα από αυτά τα μοντέλα θήκης συνοδεύεται από το δικό του ειδικό πιστοποιητικό με σειριακό αριθμό.
Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 52.000 φιαλίδια σε έναν εργαστηριακό υπερκαταψύκτη της σειράς CryoCube FC660.

Ερώτηση προϊόντος