Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Θερμοκυκλοποιητές (Mastercycler® nexus X2) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Ο Mastercycler® nexus X2 αναπτύχθηκε από την Eppendorf ως λύση για πολυάσχολα εργαστήρια PCR. Δύο εντελώς ανεξάρτητα πρωτόκολλα μπορούν να εκτελούνται ταυτόχρονα στα δύο μπλοκ, επιτρέποντας σε δύο χρήστες PCR να ξεκινούν και να σταματούν ανεξάρτητα τις αντιδράσεις PCR όποτε θέλετε. Μία από τις δοκιμασίες μπορεί ακόμη και να περιέχει έως και 64 δείγματα. Με επίπεδο θορύβου μόλις 40 dB[a], ο κυκλοποιητής PCR nexus είναι πολύ αθόρυβος και ταυτόχρονα ενεργειακά αποδοτικός.

Εκτελέστε ταυτόχρονα δύο ανεξάρτητα πρωτόκολλα σε έναν θερμικό κυκλοποιητή PCR με τον Eppendorf Mastercycler® nexus X2. Το μπλοκ 32 πηγαδιών είναι κατάλληλο για μικρές αναλύσεις, ενώ μεγαλύτερες αναλύσεις μπορούν να εκτελεστούν στο μπλοκ 64 πηγαδιών. Αυτό το μπλοκ με διαθέσιμη λειτουργία διαβάθμισης.

Όπως κάθε μέλος της οικογένειας Mastercycler nexus, ο Mastercycler nexus X2 μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο όργανο αυτής της οικογένειας σε ένα δίκτυο έως και τριών οργάνων. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με σωληνάρια PCR της Eppendorf, ταινίες PCR ή διαχωρίσιμες πλάκες, ο Mastercycler nexus X2 σας παρέχει συνεπή, έτοιμα για δημοσίευση αποτελέσματα - κάθε μέρα!

Η έννοια flexlid® για εύκολη ρύθμιση ύψους

Χάρη στην έννοια flexlid, ο θερμικός κυκλοποιητής PCR nexus X2 αντιμετωπίζει όλους τους τύπους αναλωσίμων από χαμηλούς όγκους έως και σωληνάρια PCR 0,5 mL. Φυσικά, όλες οι κοινές πλάκες PCR ταιριάζουν - και αν ποτέ χρειαστείτε μεγαλύτερη απόδοση, μπορείτε απλά να συνδέσετε ένα ή δύο Mastercycler nexus X2 eco στον Mastercycler nexus.

Gradient με τεχνολογία SteadySlope®

Η λειτουργία gradient του Mastercycler pro βασίζεται στην τεχνολογία SteadySlope. Αυτή η τεχνολογία εγγυάται ότι οι ρυθμοί θέρμανσης και ψύξης είναι πανομοιότυποι στην κλίση και στην κανονική λειτουργία. Αυτό σας δίνει πανομοιότυπες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της βελτιστοποίησης και των δοκιμών ρουτίνας. Ο προγραμματισμός της κλίσης με τον πίνακα ελέγχου και το CycleManager pro είναι απλός και διαισθητικός, ώστε οι νέοι χρήστες να μπορούν να εργαστούν γρήγορα και ανεξάρτητα.

Ελεγμένη ποιότητα

Όλοι οι κυκλοποιητές Eppendorf πληρούν τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας:
- Ατομικά πιστοποιητικά ποιότητας
- Βαθμονόμηση σύμφωνα με εθνικά και διεθνή πρότυπα, π.χ. NIST (ΗΠΑ), DKD/PTB (Γερμανία), UKAS/NPL (Ηνωμένο Βασίλειο)
- UL/cUL listed

Χαρακτηριστικά

  • Ασύμμετρα χωρισμένο μπλοκ για την ταυτόχρονη εκτέλεση δύο δοκιμών
  • Διαισθητικός γραφικός προγραμματισμός
  • Μπλοκ γενικής χρήσης για ταινίες, σωληνάρια PCR 0,1 mL, 0,2 mL και 0,5 mL
  • Μικρό αποτύπωμα
  • Προαιρετική διαβάθμιση για βελτιστοποίηση PCR
  • Ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Η έννοια flexlid® επιτρέπει τη χρήση διαφορετικών αναλωσίμων μέσω αυτόματης ρύθμισης του ύψους του καπακιού

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Θερμοκυκλοποιητές

Θερμοκυκλοποιητές (Mastercycler® X50)

Ο νέος Mastercycler® X50 συνδυάζει κομψά την ταχύτητα, την ευελιξία και την ευκολία χρήσης. Με τη διαισθητική οθόνη αφής που επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο με το δάχτυλο, ο θερμικός κυκλοποιητής P...