Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Αναμεικτήρες εργαστηρίου (Eppendorf ThermoMixer® F) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Χρειάζεται να αναμιγνύετε και να θερμαίνετε συχνά εφαρμογές ρουτίνας;
Αυτά τα προϊόντα είναι η τέλεια επιλογή για την ανάμιξη και τη θέρμανση εφαρμογών ρουτίνας. Οι Eppendorf ThermoMixers F0.5/F1.5/F2.0 και FP διαθέτουν από ένα σταθερό μπλοκ για σωληνάρια και πλάκες 0,5/1,5/2,0 mL. Με το θερμαινόμενο καπάκι Eppendorf ThermoTop (προαιρετικά) μπορείτε να αποτρέψετε αξιόπιστα το σχηματισμό συμπυκνωμάτων σε μικρά σωληνάρια.

Πραγματοποιείτε τακτικά βήματα προετοιμασίας δειγμάτων Είτε εργάζεστε τακτικά με σωληνάρια 0,5/1,5/2,0 mL είτε με πλάκες (MTP και DWP), η οικογένεια σταθερών μπλοκ Eppendorf F είναι η ιδανική λύση για τη συγκεκριμένη εφαρμογή σας. Διευκολύνετε τις συνήθεις εργασίες σας.

Αντιμετωπίζετε ασυνεπή αποτελέσματα ανάμιξης;

Η αξιόπιστη ανάμιξη δειγμάτων υπερβαίνει κατά πολύ την απλή ανάμιξη, ειδικά όταν πρόκειται για όγκους στην περιοχή των μικρολίτρων. Τώρα που κατασκευάζουμε αναμίκτες εδώ και δεκαετίες, έχουμε βρει έναν τρόπο να προσφέρουμε αξιόπιστη απόδοση ανάμιξης ακόμη και σε επίπεδο μικρολίτρων.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αναμεικτήρες εργαστηρίου

Αναμεικτήρες εργαστηρίου

Αναμικτήρας υψηλής ταχύτητας (3.000 rpm) για γρήγορη και αποτελεσματική ανάμιξη μικρών όγκων σε όλα τα κοινά εργαστηριακά δοχεία έως 50 ml.
Τεχνολογία 2DMix-Control (επίπεδη κίνηση ανάμιξης)...