Κατάλογος
Κατάλογος

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Μηχανή σούπερ φινιρίσματος για την κατεργασία στροφαλοφόρων αξόνων (Supfina LCM Crank) της Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Superfinishing
Οικονομικά αποδοτικό, ευέλικτο, αρθρωτό

Ο στροφαλοφόρος Supfina LCM αναπτύχθηκε για να συμπληρώσει τη μηχανή φινιρίσματος στροφαλοφόρου άξονα υψηλής παραγωγής CenPro και τη σειρά CenFlex και μπορεί να αλλάξει γρήγορα για να φιλοξενήσει μια ποικιλία τεμαχίων.

Είναι επίσης η ιδανική μηχανή για όσους θέλουν να επιμεταλλευτούν με υπερφινίρισμα κρίσιμες επιφάνειες στροφαλοφόρου άξονα (για παράδειγμα, κύρια, συνδετήρια ράβδος, ωστικά έδρανα και στεγανοποιητικό δακτύλιο λαδιού) σε μικρές έως μεσαίες ποσότητες.

Αυτό συμβαίνει επειδή η LCM Crank μπορεί να εξοπλιστεί με ευκολία με τις κατάλληλες μονάδες φινιρίσματος για κάθε εργασία κατεργασίας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα έως και έξι εξαρτήματα Supfina (είτε μόνιμα τοποθετημένα, είτε ρυθμιζόμενα χειροκίνητα, είτε αριθμητικά ελεγχόμενα), συμπεριλαμβανομένων μονάδων φινιρίσματος με πέτρα και ταινία, καθώς και συσκευών απογύμνωσης και στίλβωσης.

Εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία μηχανών, το αρθρωτό σύστημα της LCM Crank ανταποκρίνεται στις ανάγκες ποιότητας και αξιοπιστίας της διαδικασίας που απαιτεί η αυτοκινητοβιομηχανία και οι προμηθευτές της.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Μηχανή λείανσης στροφαλοφόρου