Κατάλογος
Κατάλογος

HME - Technologies GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Μαγνήτες AlNiCo της HME - Technologies GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Πολύ ευαίσθητοι στο αντίθετο πεδίο, αλλά ιδιαίτερα ανθεκτικοί στη διάβρωση, για εφαρμογή σε υψηλές θερμοκρασίες με χαμηλό συντελεστή θερμοκρασίας.

Γενικές πληροφορίες:
Οι μαγνήτες Alnico παράγονται με τη διαδικασία χύτευσης ή με τη διαδικασία συμπίεσης και πυροσυσσωμάτωσης. Οι μαγνήτες είναι ευαίσθητοι στο αντίθετο πεδίο και εξαιρετικά ανθεκτικοί στη διάβρωση. Μπορούν να διατηρήσουν τον μαγνητισμό τους μέχρι τους 550°C και έχουν πολύ χαμηλό συντελεστή θερμοκρασίας.

Το υλικό αποτελείται από σίδηρο, κοβάλτιο, νικέλιο, αλουμίνιο, χαλκό και νιόβιο. Οι συμπυκνωμένοι μαγνήτες alnico μπορούν να κατασκευαστούν σε πιο πολύπλοκα σχήματα από τους χυτούς alnico που πρέπει να κατεργαστούν κυρίως με λείανση.

Επιδράσεις της θερμοκρασίας:
Οι μαγνήτες alnico τείνουν να είναι πολύ σταθεροί σε σχέση με τη θερμοκρασία. Οι αλλαγές στη μαγνήτιση είναι αντιστρεπτές και η απώλεια μαγνήτισης μπορεί να ανακτηθεί με επαναμαγνήτιση για θερμοκρασίες έως 538°C.

Εφαρμογές:
Οι μαγνήτες Alnico χρησιμοποιούνται κυρίως για ηχεία, μικρόφωνα, κινητήρες, όργανα μέτρησης, σφονδύλιες γεννήτριες, αισθητήρες, κάτοχοι, βηματικοί κινητήρες, συστήματα ζεύξης, αισθητήρες για τον έλεγχο της κίνησης κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος